I need my Umph!

Något jag har reflekterat över på sistone är hur många negativa människor det finns där ute.

Jag brukar kalla mig själv för en positiv pessimist. Jag har väldigt lätt för att se hindrena i nya idéer, har svårt att tro på saker det inte finns faktiska bevis för (jag går faktiskt fortfarande och väntar på dagen jag och Richard ska göra slut) och är överlag väldigt jordnära och realistisk. Men jag är alltid positiv och försöker hitta en lösning på alla problem. Sån är jag!
Men så finns det ju dom där negativa människorna. Dom som inte har något annat än hinder i sin vardag. Dom som inte verkar kunna göra något annat än att klaga, tycka illa om andra och spegla en allmänt bitter bild utåt.

Jag har träffat på så många på mina arbetsplatser som trots att jag ger hur många lösningar som helst på deras problem inte verkar kunna lyssna utan bara hitta på nya hinder.
Likaså personer där jag i konversationer gör allt för att se molnet silver-lineing. Ni vet hur man med ett leende säger att tur att det inte regnade i alla fall eller sällskapet var i alla fall trevligt. Och där man själv sagt jomen, det har du ju rätt i. Men inte dess människor nej. Det ska bara komma på nästa dåliga sak med upplevelsen.
Nu kanske jag är hård, men Jag vill inte höra eran negativitet! Jag vill inte bli neddragen utav er! För vet ni vad? Det är precis vad ni gör!
Man kan vakna hur glad som helst, veta att man ska äga världen idag, men så stöter man på en enda negativ person och plötsligt är man bara “normal". Om ens det...

I need my umph - don't take it away!

Jag har läst att det tar 87 muskler för att se grinig ut men bara 6 för att le. Så le! Smile bright! Gör någon annans dag! Och framför allt, don't take away my umph!

Gillar

Kommentarer

Lovisa
Lovisa,
Jag håller med! Det är helt ok att klaga ibland, men folk som gör det HELA TIDEN och alltid förväntar sig det värsta klarar jag inte av att umgås med!wildisland.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nej men verkligen inte! Fyy för sånna som bara drar ned en!Kram söta dumatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229