I min garderob

Ska vi ta en liten stund för min klädsituation just nu? Under det här som då är mina nattveckor på jobbet så har jag 4 outfits. Det är bara dom här fyra och inget annat, och alla använder jag varje dag. Nummer 1. är Richards stora t-shirt som jag springer runt i när jag vaknar. 2. träningskläder, och då inte dom snygga eftersom att jag ska träna själv. Så dom luktar säkert lite småsunkigt med... 3. är bikinin jag tar på mig när jag går ut för att sova nån timme i solen, och sen har vid nummer 4. min arbetsuniform.
Roligare än så blir det inte

Så här kommer lite härlig klädinspo. Kan man inte klä sig själv kan man ju sitta och sukta över andra. Eller vad säger ni?
Efter ett par månader som rätt så fattig (övergången mellan sista CSNet och första lönen slår inte så fint för plånboken) längtar jag verkligen så efter den 25e. Då ska här shoppas, hihi!

Av bilderna att döma behöver jag utan tvekan uppdatera min garderob med fler kjolar och söta toppar. Nu när jag tänker efter vet jag faktiskt inte om jag har använt en endaste kjol i sommar? Det måste det verkligen bli ändring på!
Brunbrända ben och fladdriga kjolar - finns det något bättre?

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
Jag vill också ha fler kjolar!lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
mollysvedin
mollysvedin,
Såååå snygga grejer <3nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229