I like it sweaty

Med vilodag idag och träningsvärk som kommer krypandes tänkte jag att jag kunde passa på att som lovat skriva lite om gårdagens träning.
Igår fick jag lite utav en uppenbarelse. Jag tror att jag har kommit på varför jag inte är något större fan av att gymma. Jag älskar ju att träna, jag älskar att känna musklerna jobba, jag älskar friheten av att få röra på mig. Så varför tycker jag inte om att köra ett pass ute bland maskinerna?
Jo, för mig går det för sakta.
Jag gillar effektiv träning. När jag väl rör på mig vill jag hålla mig i nästintill konstant rörelse. Jag gissar att det är därför jag älskar gruppträningspass.
Men ute i gymmet kör man ett set, sen skall man pausa innan man gör samma sak igen. Och självklart kan man köra superset (vilket jag nästan alltid gör) men sen är själva övningen ofta långsam med. Att sitta och göra sina set i bensparken känns som om det tar en evighet.
Allt detta gör, och här kommer vi till uppenbarelsen, att jag inte blir ordentligt svettig och därför är jag inget fan av att gymma. När jag har tränat färdigt vill jag känna mig svettig, slut och bara redo för en långdusch, men det har jag tyvärr svårt att uppnå när jag "bara" gymmar.
Men jag ska verkligen inte såga gymmet. För när jag har gott om tid på mig, som igår till exempel, kan jag älska att mysa runt i gymmet och göra alla övningar i sitt tempo.
Som ni såg igår lyckades jag dock avsluta passet på ett grymt sätt med en riktig cirkel! Svettens rann, benen skakade och jag var klar.
Bättre söndagsfeeling fick man leta efter =)
Cirkeln:
600 meter snabb löpning
15 x stående rodd med skivstång
15 x squat press med viktplatta
15 x frivändningar
20 x sidplankelyft Höger
20 x sidplankelyft Vänster
10 x armhävningar på tå
Allt körde jag 4 varv utan paus.
Har ni dåligt med inspiration rekommenderar jag verkligen den!

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Ups det lät jobbigt men kul att du hitta din grej. Kramwww.houseforus.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Hehe, jo jobbigt var det. Men så sköönt när det var klart 😊matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229