Hur var det att flytta till Stockholm?

Hur tyckte du det vara att flytta till Stockholm jag har haft funderar ett tag om jag skulle flytta till sth nĂ€mligen 😊

Hur var det? Jo, för mig har det bara varit fantastsikt!

Innan jag flyttade hit var min Stockholmskunskap ungefÀr lika stor som att jag kunde hitta frÄn Cityterminalen (det Àr dÀr bÄtbussarna stannar) till Drottninggatan, mellan plattan och Hötorget, haha! Jag överdriver verkligen inte, utan sÄ var det. Jag visste hur det ser ut pÄ Grönan, jag visste att Kungenskurva fanns och jag visste att Richards bror bodde i Barkarby. Det var verkligen pÄ den nivÄn mina Stockholmskunskaper lÄg.

Men med hjÀlp av Google Maps och Reserobbot (praise the Lord för dessa appar) har jag aldrig kÀnt mig vilsen och heller aldrig blivit sen nÄgon stans. SÄ det Àr mitt största tips om man flyttar hit: Ladda ned Google maps och Reserobbot

Den största skillnaden, bortsett frÄn att jag inte har min familj 10 minuter bort, Àr att allt tar enormt lÄng tid. Att ta mig till skolan tar dörr till dörr 30 minuter - det Àr kort tid i förhÄllande till vad det tar för mÄnga andra. Att ta mig till gymmet tar en kvart, om jag Äker till det nÀrmsta. Ska jag vicka nÄgon stans kan det ta upp emot en timme, vilket gör att det kan ta 3,5 timme att hÄlla en timmes pass. LikasÄ Àr det ett krÄngel att handla för inget ligger pÄ samma stÀlle, alternativt tar det ett bra tag att ta sig dit. Hemma pÄ ön hade jag bilen stÄendes utanför lÀgenheten och kunde med enkelhet köra frÄn ena sidan stan till den andra pÄ tio minuter, en kvart om det var trafikkö.

Vad jag dÀremot Àlskar Àr möjligheterna och friheten som finns hÀr! Jag har inte gjort det Àn men jag ska helt klart testa poledance. Jag ska gÄ pÄ konserter. Jag ut och resa mer utan att det tar 2 dagar extra att bara ta sig till och frÄn ön. Jag kÀnner mig liksom fri!


Det tar alltid tid att vÀnja sig nÀr man gör nÄgot nytt, nÀr man gör en stor förÀndring. Men jag har aldrig nÄgonsin kÀnt att det hÀr inte Àr rÀtt. TvÀrtom! Allt kÀnns naturligt och jag trivs fantastiskt bra!!

SÄ Àr du sugen - testa! Vad har du att förlora? Antingen kommer du trivas som fisken i vattnet eller sÄ Àr det bara att konstatera att det hÀr var inget för dig och flytta hem igen. Eller varför inte nÄgon annan stans? Du ska bara vet hur mÄnga GotlÀnningar som gjort precis sÄ.

KÀnns det rÀtt, kÀnns det lockande - gör det! Kram <3

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Vad kul att du trivs i Stockholm! Det Ă€r ju verkligen en hĂ€rlig stad men sĂ„klart som du skriver finns det nackdelar💕💗 tumme upp för Pom och Flora btwđŸ‘ŒđŸ»â€ïžnouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du! Jamen eller hur? Precis sÄ Àr det ju =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
evelinatemlis
evelinatemlis,
SpĂ€nnande! Kul att du trivs! 😊nouw.com/evelinatemlis
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!! Det göra jag verkligen =) Kram nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229