Hur ska vi inreda?

Än så länge är vi långt ifrån redo att börja inreda och dekorera nya läggan. Jag stökade hela kvällen igår med att slänga ut sopor, ta ut täckpappen från golvet och packa upp ett par lådor till. Det var nästan så jag hade lite ordning. Men så kom Richard och med honom ännu fler flyttkartonger. Så nej, vi är inte redo att inreda än. Men när det är dags tänker vi oss något sånt här :

Vårat sovrum är väldigt litet. 2/3 så litet som mitt rum hemma hos Mamma och Pappa faktiskt. Så här gäller det att till viss del få till det praktiskt, men framför allt väldigt mysigt. Efter mycket tjatade har jag äntligen lyckats övertala Richard om att vi behöver en fjäderlampa i taket, haha

Mycket speglar! 1. Så vet vi alla att speglar gör att rummen ser större ut och 2. så vill jag ha något att dansa framför, haha!
Vi har beställt en platsbyggd garderob från Elfa med dubbla spegeldörrar som kommer att va i vardagsrummet. Förvaringsmöjligheterna var inte allt för stora i den här läggan, så en stor garderob blir toppenbra!

Något vi ska införskaffa (asap) är en veckoplanerare av något slag. Med tanke på att jag inte har så mycket fasta tider utan mer varierade, plus att jag kommer att hoppa in och vicka på olika gym runt och var, så behöver vi någon stans att tydligt kunna skriva upp vad som händer och när. Gäller bara att hitta en som är tillräckligt snygg =)

Vardagsrummet är ju fokus i den här lägenheten! Både fokus och nästan det enda rummet. Så det gäller att lyckas kombinera snyggt och praktiskt på något bra sätt. Jag kommer exempelvis behöva ett skrivbord, som vi har tänkt kan plockas fram som matbord om vi har gäster.
Det jag vill är dock att allt ska kännas öppet, städat och mysigt. Kommer verkligen att bli ett projekt att kombinera alltihopa

Jag har verkligen gått och blivit totalt förälskad i ljusslingegardinen. Perfekt nu när vintern börjar närma sig. Likaså håller jag på att övertala Richard om att en sittpuff är perfekt att ha hemma om vi får gäster. Går dock sådär, men jag fortsätter kämpa, haha!

Ni andra som har små lägenheter: Vilka är era bästa tips? Vad borde jag tänka på? Vad ska jag inte missa?
Berätta =)

Alla bilder är lånade från Pinterest

Gillar

Kommentarer

ExklusivaMoi
ExklusivaMoi,
Mitt tips är att inreda så som NI vill ha det, blir alltid bäst att utgå oavsett storlek =)... annars är det speglar, punktbelysningar och grupper! ta hand om dig och TREVLIG VECKA på dig tjejen!ExklusivaMoi.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta för tipsen!! Och detsamma <33nouw.com/matildaberlin
linnearosengren
linnearosengren,
Så himla fina inspobilder! nouw.com/linnearosengren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fining!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229