Hur lär man sig att lugna ned?

Mitt liv går i 120. Alltid! Under sista året på gymnasiet pluggade jag NV (vilket alla vet är en sjukt krävande linje), satsade alltid på högsta betyg, jobbade nästan en halvtid på gymmet, tränade 7 dagar i veckan, la all ledig tid på att vara med min pojkvän och familj, och försökte få ihop resten av livet. Jag var nog bara någon millimeter från att gå in i väggen. Sammanbrott med krokodiltårar och snyftaden om att ge upp var långt ifrån ovanligt.
Men jag klarade mig, tog studenten och gav mig ut i vuxenlivet. Allt var toppen! Jag mådde bättre än någonsin. Men igår insåg jag att jag är påväg dit igen. Att ha tusen bollar i luften är tydligen min grej. Jobb till tusen, träning här, andra grejer där och resten av livet.
Idag var jag ledig 5 timmar mitt på dagen och höll på att bli galen för att jag inte visste vad jag skulle hitta på. Det var då jag började fundera på hur man lär sig att lugna ned och slappna av. Hur gör man? När gör man? Har ni några tips?
Bild från min underbara studenttid

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin