Hur gick min audition?

Än en gång har jag haft en sån där fantastiskt bra dag!
Som jag skrev igår så hade jag idag möte med gruppträningskoordinatorn för Nordic Wellness här i Stockholm. Förstå att jag var nervös när jag gick dit! 1. För att det är den kedjan jag vill vara på och hon är ansvarig för hela Stockholmsområdet, så hade jag gjort dåligt ifrån mig hade det varit kört, och 2. för att det var en audition där jag också skulle instruera ett par låtar (såklart).
Men det gick bra! Och hon ville ha mig =)) Dock har klubbarna redan satt sina höstscheman så hon visste inte om hon kunde erbjuda några fasta pass. Men hon skulle kolla på det och återkomma imorgon. Än en gång håller jag tummarna till tusen!

Efter det har jag tillbringat X antal timmar med näsan djupt begravd i mattehäftet. Inte så kul, men jag har nu lämnat in två inlämningar och checkat av provet i ett helt kapitel, så bara 1/4 av kursen kvar. Woop woop! Ska bli så skönt att checka av den!

Resten av kvällen skall tillbringas med Richard som kommer upp för besiktningen imorgon. Ser verkligen såååå mycket fram emot att få se hur den ser ut, samtidigt som jag är galet nervös över hur liten den egentligen är.
Så himla nyfiken!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Grattis <33 Snart har du säkert dina egna pass <3 😊nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
Franbottentilltoppen
Franbottentilltoppen,
Grattis fina du<3 😊nouw.com/franbottentilltoppen
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! tack fina du <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229