Hur får man en framgångsrik blogg?

Jag har funderat på det där. Tänkt fram och tillbaka.
Jag vill såklart få fler och fler läsare. Dagar där fler utav er varit inne än tidigare är dagar jag hoppar av lycka, medan dagar när läsarantalet är lägre lämnar mig deppig.
Att promota sin blogg är faktiskt att promota sig själv. Man blir sitt eget varutmärke och det man stolt måste visa utåt.
Men hur gör man under sina sämre dagar? Hur gör man under fuldagarna? Helt ärligt så vill ni inte klicka in här och se mig finnig och dan, likadant som jag inte vill klicka på mina favoritbloggar och läsa om hur de inte gjort något annat än att sitta i soffan, iförd sina sunkigaste mjukisbrallor hela dagen. 
Dåliga bilder är inget som lockar, men vad ska man göra om man inte är fotograf eller har ett öga för vad som komponerar ihop en fantastisk bild?
Man blir sitt eget varumärke. Sitt eget ansikte utåt.
Det, är för mig utmaningen!
När jag var yngre var jag fruktansvärt blyg. Jag var alltid med i gänget, för jag ville inte på något sätt sticka ut. Jag klädde mig i basickläder, än en gång, för att undvika att sticka ut.
Men nu, nu driver jag en blogg, en blogg jag vill ska växa och utvecklas, och då MÅSTE man sticka ut. 
Men hur gör man?? Hur sticker man ut ur havet av bloggar? Hur är man sitt eget varumärke?
Skriv gärna vad ni tycker, hur ni gör och vad ni har för drömmar om era bloggar, eller bara drömmer om i allmänhet =)

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Tack! 60-70 är ju jättebra! Roligt 😊 Jag vet faktiskt inte vad för bloggar jag fastnar för. Jag följer några med samma eller liknande sjukdomar som jag har. Då får jag pepp och stöttning från personer i samma/liknande situation. Sen följer jag din! Är ibland inne flera gånger varje dag här. Har alltså fastnat! 😉 och då har vi ju helt olika bloggar och helt olika liv. Ändå kan jag relatera till det du skriver. Kram hannaslillaliv.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhh så glad jag blir! Man blir verkligen nyfiken på hur andra jobbar och tänker =)Kram <3matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229