Hur blir jag bekväm i gymmet?

Hej! Jag har länge varit sugen på att komma igång med träningen. Gymmet och styrketräning är något som verkligen lockar, men varje gång jag har gjort ett försök slutar det med att jag går från gymmet med en klump i magen. Jag känner mig så obekväm och det känns som att alla kollar på mig för att se vad jag gör fel. Hur ska jag göra för att våga gå i gymmet? För jag vill verkligen börja träna... Hej fina du! Jag vet verkligen precis vad du menar. Det tog ett par år innan jag överhuvudtaget vågade mig ut i gymmet, och jag kan ärligt säga att jag fortfarande inte är 100% säker när jag är där. För mig hjälpte det verkligen med att anlita en PT som gjorde ett program som hon också gick igenom med mig. Med ett program i handen var det betydligt lättare att våga mig dit.
Men självklart har jag lite tips på hur man tar första steget på egen hand =) 1. Jag lovar att det inte är någon som stirrar på dig, även om det känns så. Alla är upptagna med sin egen träning och bryr sig faktiskt inte ett dyft om vad du gör 2. Gå med en kompis. Tillsammans kan ni stötta och puscha varandra. Plus att träning blir lite roligare när man är två 3. Börja med konditionsmaskinerna om du känner dig osäker. Dom är oerhört enkla att använda och kan vara en bra inkörsport till andra maskiner 4. Börja sedan med de maskiner och övningar du känner dig mer säker på. Bensparken är till exempel svår att göra fel i, likaså axelpressar. Man behöver absolut inte börja med cablecrossen eller komplicerade övningar. Basövningar är ofta underskattade, glöm inte det 5. Lita på dig själv och ha kul! Det är allt träning handlar om =)

Gillar

Kommentarer

Alice,
SJUKT bra tips!
www.alicem.devote.se
Fanny,
åh ja ja ja, så bra inlägg!
www.devote.se/fannymagnusson
Gabriella ,
Linda,
Gud vilken peppande inlägg!
lindaviktoria.se
Veronica Pettersson,
Dem första tightsen är underbara! Sv: Haha, kul att du gillar min humor!!
veronicapettersson.se
Matilda Berlin,
Tusen tack fining!
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Tusen tack finaste du! Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Tack söting! =)
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Vad glad jag blir att höra! Tack finaste du =)
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Det är dom också! Sitter sååå bra =)
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin