Höstmode

I samarbete med Rabble

Nej, nu får det vara nog! Jag vaknar varje morgon och drar på mig i stort sett samma kläder (nej, det skulle aldrig falla mig in att ha samma tröja två dagar i rad). Hur kul är det?
Jag saknar verkligen tiden när jag jobbade på kontor, inte delen med att jobba och vara där, men jag ..... på att klä mig och göra mig snygg om dagarna. Och vet ni vad? Det gör verkligen SÅ mycket för en själv!
Det är skillnad på att slänga på sig samma jeans och tröja, dra upp håret i en tofs och klaffs på lite mascara, mot att planera en outfit, fixa håret och göra en lite härligare sminkning. Tro mig!
Och det är så viktigt! Framför allt nu på hösten när vädret blir tråkigare, man känner sig allmänt grå och höstdeppig, och livet blir allmänt lite segare.
Så nej, nu är det dags! Höstgarderoben skall uppdateras med fräsiga plagg (och inte bara stora mysiga tröjor - även om dom också behövs införskaffas), jag ska ta tid till att läsa modebloggar, scrolla på pinterest och bara suga upp all inspo jag bara kan.

Adidas Superstar HÄR // Adidas Stan Smith HÄR

Likaså är det inte bara klädgarderoben som behöver uppdateras, utan även skohyllorna. Finns det något snyggare än ett par fräscha sneakers till vardagskläderna?? Just nu har Rabble en grym rabattkod som ger en 20% på ett köp hos Footish . Hur bra??

Gillar

Kommentarer

caicais
caicais,
Åh vad bra! Älskar förslagen!nouw.com/caicais
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
Ida
Ida,
Snyyggt! Och håller med dig, saknar också att "klä upp" mig varje dag haha. Jobbar på City Gross så då drar man på sig samma typ samma kläder för att där har man ju ändå andra kläder liksom haha 😊idanilssonphoto.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Förstår verkligen precis vad du menar!! Kram finaste <33matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229