Hos Fastighetsbyrån

Jag ska bli mäklare. OM jag ska bli mäklare! Jag ska bli en grym mäklare!
Idag har jag haft min första dag av min provpraktik på Fastighetsbyrån här i Täby. Och OMG vad jag har valt rätt karriär!

För 1,5 år sedan fick jag en plötslig snilleblixt om att det är just mäklare jag ska bli. För 1 år sen sålde jag min (våran) lägenhet, lämnade Gotland och började plugga fastighetsutveckling på KTH. Först idag har jag över huvudtaget haft någon kontakt med yrket i sig. Och vet ni vad? Det här kommer passa mig så himla bra!!


Jag önskar att jag hade tagit mer bilder, men man vill ju göra ett gott intryck så mobilen stannade i fickan. Ni får helt enkelt visualisera er mig i grå kostymbyxor och svart skjorta, haha!
Lyckas ni?

Så har jag i alla fall sprungit runt hela dagen mellan kundmöten, en visning och under tiden som jag suttit brevid Christoffer (mäklaren jag till störst del hängt med) och lyssnat på oändligt många telefonsamtal.
Fram tills att jag började skolan (igår, hehe) har det känts som att med tanke på hur snabbt första året gick kommer som här 2 bara springa iväg. Men känslan efter idag är att dom verkligen inte kan gå snabbt nog. Det har liksom kliat i fingrarna på mig och den lilla rösten inom mig har skrikit Vill också!!!

Imorn är dag nummer 2. Sista dag här på Täbykontoret (so sad). Sen ska jag testa Östermalmskontoret med och se va som passar mig bäst. Och se om någon av dom vill ha mig för den delen, hehe.

Men dagens stora konstaterande: Jag kommer, nej jag ska, bli en grym mäklare! Och jag kommer älska det!!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Du kommer bli Bäst <3nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK fina <3nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det yrket verkar vara väldigt spännande och roligt! Vad skönt att du känner att du har hittat rätt val i yrkesväg. 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jamen eller hur?? Känner ju precis så med =) kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229