Hon vet hur man sprider kärlek

Jag fick hem VÄRLDENS finaste paket igår! Det var verkligen så att jag nästan började böla när jag öppnade det, haha! Men alltså tänk att det finns så underbara människor! Och det faktum att det också finns så mycket kärlek i "bloggvärlden".
Jag skrev ju ett inlägg för inte så länge sen om hur mycket gott sociala medier och just bloggen har fört med sig, där ibland just nya kontakter och nya vänner.

Just en sådan är @artibus <3

Hade det inte varit för bloggen har jag aldrig lärt känna henne, och jag hade aldrig fått den här fantastiska presenten. Tusen tack fining!!
Tänk också vad något så lite kan göra. Nu menar jag inte att hemstöpta ljus är något litet, för alltså WOW! Utan den enkla grejen i att skicka ett paket till någon som inte väntar sig det. Eller något så litet som att springa över till grannarna med några kakor när man ändå var igång och bakade. Eller att bara säga något snällt till den där busschauffören som alltid ler så glatt mot dig, trots att du alltid är på taskigt morgonhumör när träffar honom. Det är så enkelt och betyder verkligen så himla mycket!

Vad sägs om att vi alla gör någon sån fin gest idag?

Dagens utmaning: Att sprida glädje helt enkelt!
Vem är på?? =)

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Men ååh så fint och så roligt!! Håller verkligen med dig, att blogga ger verkligen så mycket!! Kramar på dig<3 mandasdiary.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaa!! Man blir verkligen glad hela vägen in i själen =) Kram finaste <33nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Men va fint och omtänksamt,man blir ju varm i hela hjärtat <3 nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Helt fantastiskt!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229