Hög på endorfiner och en lyckad intervju

Kan någon förklara för mig var den här veckan tog vägen?? Det är på riktigt redan Fredag imorgon? Även om jag älskar Fredagar, för tro mig det gör jag, så känns det alldeles för tidigt.
Den senaste veckan har mina dagar bara varit ett stort moln av dagar. Måndag eller Lördag har inte spelat någon roll. Inte det faktum att det var Valborg heller. Det har varit fullt ös med plugg inför träningstentan och efter den med allt mitt vanliga plugg.
Jag har liksom inte haft tillräckligt med vardag för att känna att det är dags för helg än, haha! Kan ni förstå vad jag menar?

Jag sitter förresten här med världens bästa feeling i kroppen just nu! Det finns verkligen inget bättre än att ha fått hålla en grym BodyJam-klass, med världens bästa medlemmar, och sen komma hem, duscha, och krypa upp i soffan med nylagad mat och bara andas ut. Sådär härligt trött i kroppen men hög på endorfiner i knoppen.
SÅ himla underbart!!
Dessutom hade jag en fantastisk telefonintervju med en mäklarfirma imorse, som jag nailade, vilket betyder att om allt går som det ska så kommer att börja ha min praktik vid dom i höst. Ihhh! Än en gång - SÅ himla underbart!!

Hur har eran dag varit förresten? Bra hoppas jag!
Och ni har väl inte missat min tävling där ni kan vinna ett presentkort på 1500 kronor?? Om ni har gjort det hittar ni den HÄR
Ha en underbar kväll! <33


Gillar

Kommentarer

hildahedlund
hildahedlund,
Låter ju superkul! Kram❤️nouw.com/hildahedlund
Matildaberlin
Matildaberlin,
men eller hur?? =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
Låter hur mysigt som helst 😍nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? är så glad =) kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229