Hög på endorfiner - veckans utmaning

Status just nu: Trött, svettig, slut, lycklig, hög på endorfiner.
Jag har precis kommit hem från att ha varit med och instruerat den nya releasen för BodyCombaten. Okej, rättare sagt teamat. Vilket fantastiskt nog betyder att man kan ta i cirka 100% mer när man inte behöver prata samtidigt. Behöver jag säga att det var precis vad jag gjorde?

Att komma hem har liksom två betydelser. 1. Att komma hem till Mamma, Pappa och ön, och 2. att komma hem till mitt älskade gym. Det här är gymmet där jag startade min träningskarriär. Gymmet där jag ett tag nästintill bokstavligt talat bodde på (jag var på riktigt påväg att fråga om jag inte kunde få ha en säng där för dom dagarna jag hade klasser fram till 22 och sen hade öppning i receptionen vid 07:30, haha).
Så efter att nu ha fått varit med och kört BodyCombat 80 (kan vi snälla ta en liten stund för hur JÄKLA bra den är??) kan jag nu verkligen säga att jag är hemma, hihi!

Så nu står en riktig långdusch (okej, max 15 minuter för sen tar varmvattnet slut - välkommen hem till fristående hus med värmepanna....), smink bort, mjukiskläder på och sen middag och mys i soffan tillsammans med Mamma. Hur härligt?? Det finns ju liksom inget bättre efter ett riktigt svettigt pass, hihi!

Jag känner just nu att det var väldigt länge sen jag utmanade er (och mig själv) att göra något. Så vad säger ni? Det är ju liksom Måndag, så det finns väl ingen bättre dag att starta det på?
Så veckans utmaning är att checka av (minst) 3 promenader på minst 30 minuter.
Det kan ni göra genom att ställa klockan lite tidigare och ta en morgonpromenad, att lämna bilen hemma och gå till jobbet istället, dra med familjen på en kvälls-promenix eller ta det i samband som du ändå ska ringa din bästa vän. Inget stort, inget jobbigt, men något som faktiskt betyder så himla mycket för den fysiska hälsan. Plus att vem klagar på att gå ut och gå i det här underbara vädret?

Så vem är på? 7 dagar, 3 promenader på minst 30 minuter - let's do it! Lämna en kommentar här under så gör vi det här tillsammans =)

Gillar

Kommentarer

Joanna
Joanna,
Kul utmaning. Jag är på. steffanssonsaventyr.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen åhhh vad kul!! Hej aoss då!! kram <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Jag är med! Ligger lite efter dock så jag börjar min vecka idag och kör till nästa tisdag! 😃 Kram <3 yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
YAAAAY! Let's go!! Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229