HJÄLP! Mina fransar faller

Jag är så ledsen!
För bara en vecka sedan var jag och fixade mina fransar, men igår hade alla fransarna fallit av. Förlåt, det är inte sant. Jag har 5 kvar på höger öga och 2 kvar på vänster. Det här fransar som brukar sitta som berg i 4 veckor. Inte 7 dagar.
Förra gången började jag faktiskt också tappa fransarna betydligt tidigare än vanligt. Inte såhär tidigt men dom satt inte som dom skulle.
 
Vad tror ni? Kan det vara så att kroppen stöter bort fransarna? Är det någon som har varit med om samma sak? Och har ni några tips?
 
Är det såhär så känns det ju inte som någon idé att fixa dom igen i slutet av månaden, men samtidigt är ju framförallt under sommaren man vill ha fransförlängning och kunna strunta i allt vad mascara heter. 
Känner mig så rådvillig och ledsen :(

Osminkad och ogjord med mina få fransar kvar 

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla! Vill så gärna ha det, men att lägga dyra pengar på något som inte håller är ju värdelöst. Men då testar jag nästa bokade tid igen =) krammatildaberlin.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag gör dom hos Felicia på FaceIt. Tidigare har dom suttit jättebra, men de senaste gångerna har de släppt väldigt snabbt och den här gången var det katastrof 😟 Nej, inte du med! Helt värdelöst och så tråkigt när man ändå betalar rätt så dyrt för det 😟 kram matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229