Hemgjord sushi och söt gäst

När du sitter där på vintern är tänker tillbaka på sommarkvällar, vad tänker du på då? Är det festerna? Roadtripsen? Uteserveringarna?
En sak för mig är utan tvekan kvällarna hemma i Mamma och Pappas trädgård. Dom när man börjar mad att äta god mat, har fantastiskt trevligt, plockar fram ostbrickan och bara fortsätter njuta ända tills det blir mörkt. Och då ger man inte nej, upp utan tar fram filtar och levande ljus (eller i år - solcellslampor), och bara fortsätter att njut av sommarkvällen.
Just om lever jag på under den dunkla vintern!

Precis en sån fantastisk kväll hade vi igårkväll! Mamma och Pappa hade bjudit över ett par vänner, och tillsammans med dom satt vi och åt hemgjord sushi, drack ett par drinkar och avnjöt sen en otrolig ostbricka samtidigt som himlen gick från blå till rosa till svart. Ljuvligt!


Efter ett tag upptäckte vi att det inte bara var våra gäster som kom för middag, utav även en liten kotte i trädgården. Så Mamma hämtade och ställde ut både vatten och resterna utav laxen. O jösses vad han (hon?) smaskade i sig. Det hördes på riktigt på 3 meters avstånd. Helt galet!

Vad gjorde ni igår kväll? Hoppas ni hade en fantastisk Fredag <3

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Åh har aldrig ätit sushi, måste prova någon gång snart! <3nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men WHAT?? det måste du verkligen göra!! <3nouw.com/matildaberlin
Mirre
Mirre,
Nämen lilla kotten =Dsweetwords.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla söt ju!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229