Helt utan ångest


Var den där måndagsångesten tog vägen vet jag faktiskt inte. Jag har varit så motiverad, inspirerad och framförallt peppad hela dagen. Efter jobbet sprang jag iväg på ett riktigt gottigt GRIT strenght-pass. Jag har haft så ont i min fot hela dagen att jag nästan var rädd för att det inte skulle funka alls, men med lite egna alternativ fick jag också till ett riktigt bra pass. Lite surt att inte kunna göra allt till 100% men lyckan över att det funkade att köra kompenserade gott och väl  =)
Efter en riktigt härlig dusch fick jag ett litet ipåhitt och bestämde att kvällens middag ska bli en picnic. Hur mysigt?? Solen skiner ute och vi bor faktiskt på en utav världens vackraste öar.
Så medan Richard åkte till gymmet så har jag stått i köket, fixat kyckling och potatis i ugn (kvällens middag enligt Richards kostschema) samtidigt som jag sjungit oerhört högljutt och falskt. 
Väskan är packad och jag hamnade lite snabbt framför datorn i väntan på att han ska komma hem.
Lite smått irriterande är det verkligen att när jag satt "instängd" på kontoret hade jag så mycket inspiration och var så sugen på att fota en massa, men så klart verkar jag ha lämnat alla idéer på jobbet. Jag känner att det inte är någon idé att pressa fram något utan det får väl vänta tills jag får ett kreativt infall. Om inte ni har någon idé? Vad vill ni se? Vad vill ni att jag ska skriva om?

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Om den blev! Vi satte oss på en klippa i lä av en bergvägg och hörde hur vågorna skvalpade in samtidigt som solen gick ned. Hur mysigt som helst =) Kram fina! matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Då är vi definitivt två! Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229