Helgen in pics

Kan någon förklara för mig var den här helgen har tagit vägen? Vips så var det Söndag kväll och den är borta...
Jag har typ inte gjort något annat än en massa vettiga saker. Så kanske är det just det? Idag till exempel hade jag lika gärna kunnat ha suttit på ett kontor hela dagen. Så många timmar stilla framför datorn... och även om jag gjorde en massa så känns det ändå som att jag inte fått något alls gjort

Lördagen påbörjade jag på gymmet. 8.30 stod jag där på yogamattan redo att sträcka ut kroppen med lite BodyBalance. Finns det något bättre sätt att starta helgen på?
Jo, genom att den följs utav ett riktigt svettigt BodyCombat-pass! Love it!

Efter det tog jag mig hem, åt, duschade och gjorde mig i ordning för att jag och Richard skulle hyra bil och göra en miljon ärenden. Ett tag funderade vi på att åka till Ikea men insåg sen att det var både Lördag och dessutom black weekend, så tack men nej tack. Däremot blev det Jysk, Arninge Centrum, Stalands Möbler, ett par andra småaffärer, hämtade paket (woop woop woop) och slutligen STORHANDEL på Ica Maxi. Så skönt att kunna påbörja veckan med fullt kylskåp

När vi sen lämnade tillbaka bilen vid Mörby Centrum passade vi på att köpa med oss mat från Thaien där.
Så med sushi, grönsaksstavar med dipp, cola zero och en riktigt bra film avslutade vi Lördagen

Idag vaknade jag av mig själv vid 10 i 7, pigg, glad och redo att möta dagen.
Så medan Richard sov vidare tassade jag upp och åt supergod frulle framför en film. Det var också då jag insåg att min hemgjorda granola höll på att ta slut. Så jag slängde ihop en sats. Så himla smidigt! Och framför allt billigt. Jämfört med Pauluns för 45 kr/förpackningen (som i och för sig är fantastiskt god) är min typ gratis. Tummen upp säger hon på CSN-budget =)

När Richard sen vaknade satte vi igång en till film (om något så har vi i alla fall sett filmer den här helgen), och jag som var trött på att sitta still passade på att sätta ihop helgens huvudinköp - ett avlastningsbord till hallen. Okej, avlastningsbord och avlastningsbord. Men någon stans i närheten av ytterdörren jag kan lägga min plånbok så jag slipper glömma den när jag går hemifrån (vilket har hänt x antal gånger de senaste veckorna....).
Jag ville egentligen ha mer ett traditionellt och snyggt avlastningsbord medan Richard var ute efter något där vi kunde ha plats för förvaring. Så vi kompromissade om den här lilla saken, som faktiskt blev rätt så perfekt. Eller vad säger ni?
Nu ska jag bara dekorera den riktigt snyggt =)

Resten av dagen har tillbringats framför datorn. Jag har pluggat en massa och sen påbörjat skriva en självutvärdering på passet jag filmade förra veckan och som skall skickas inför att jag ska få min licens.
Så jag har gjort en massa, men ändå känns det inte som att jag har gjort något....

Vad har ni hittat på i helgen? Har den varit bra? <3

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Låter som att du hade fullt upp med roliga saker! 😊 Själv var jag på volleyboll hela söndagen och kvällen innan var det företagsfest! Kram <3 www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! det låter ju verkligen så härligt!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Vilken imponerande helg! Din energi är så härlig. 😃
Superfint inköp till hallen, avlastnings- och förvaringsytan passar bra in just där.

Svar: Att spela The Sims är minst lika roligt nu i vuxen ålder som i unga år. 😉

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK finaste du!!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229