Hela vardagen vänds upp-och-ned

Tröja HÄR // Jeans HÄR

Godmorgon hjärtan och Godmorgon Fredag! Woop woop! Som vi älskar Fredagar, eller vad säger ni??
Det är verkligen så underbart att vara tillbaka i Stockholm, och framför allt att vara tillbaka hos Richard. Som jag saknat honom!
Den här helgen ska vara bara tid för oss! Vi ska mysa, äta en massa god mat och kanske ta oss iväg och göra något lite mer speciellt. Har ni något tips?

På Måndag börjar något utav ett nytt kapitel i våra liv. Jösses vad dramatiskt det lät, haha!
Nej, men från och med då kommer Richard att börja jobba hemma på Gotland igen. Han kommer varannan vecka att pendla ned Måndag till Fredag, och varannan Måndag till Onsdag. Det betyder alltså att jag kommer vara hemma helt ensam nästan hela nästa vecka. Så ensamt! Hur ska jag liksom kunna somna ensam varje kväll?

Den stora fördelen dock är att när jag har skrivit min sista tenta den sista Maj kommer jag också att kunna flytta hem till ön och tillbringa hela sommaren där. Hur underbart??
Best of both worlds! Att få tillbringa min vardag i Stockholm och sen få åka hem och vara på Gotland hela den fantastiska sommaren. Så himla underbart! Eller vad säger ni? =)

Gillar

Kommentarer

MIrre
MIrre,
Vad roligt att du får tillbringa sommaren du också på Gotland. Fin outfit, passar dig finfintsweetwords.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Ska bli så underbart!! =) Kram <33nouw.com/matildaberlin
janielindahl
janielindahl,
Vackra Matilda-tjejen 😍❤️ Vi fixar det här vet du! Redan bestämt att jag kommer till dig och lagar gomat när du är gräsänka 😉💕 Härligt det lät att tillbringa sommaren på Gotland sen, låter helt underbart 🙌🏻💖 nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Tusen tack finaste! Känner verkligen att jag behöver din pepp! Kram hjärtat <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229