Hejdå blogg.se ?

Jag vet inte om jag gör något jättedumt nu, för beslutsångesten har verkligen varit total inför det här. Men från och med idag kommer jag att flytta min blogg till nouw, men under mitt egna domän så den finns fortfarande på matildaberlin.se.

Jag vet ju att om jag inte är nöjd med nouw så är det bara att flytta tillbaka den till blogg.se igen. Men något utav de värsta jag vet (okej, nu överdriver jag haha) är bloggare som byter portal stup i kvarten… Hoppas verkligen inte att jag blir en utav dom!

Såklart kan det bli lite problem med designen (vilket det redan är... Planen var att jag skulle exportera över bloggen igårkväll så att det var klart, men vem hade kunnat tro att det skulle ta över 10 timmar??) och allt är inte riktigt där det ska vara, så ha tålamod. Och säg jättegärna till om ni ser något knasigt som jag missat =)

Nytt år, ny vår, ny nystart!


Gillar

Kommentarer

Matilda
Matilda,
Hoppas att du trivs på Nouw! Jag har själv testat diverse portaler men återkommer alltid till blogg.se. Den första jag använde och antagligen den jag alltid kommer tycka bäst om. 😊lejoninna.blo.gg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack snälla! Det hoppas jag med =) Och som sagt, annars är det ju "bara" att byta tillbaka 😉 Kram nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229