Här har ni henne

Tröja HÄR // Keps HÄR

Världens i särklass finaste Mamma!
Ibland undrar jag verkligen vad jag gjorde i mitt förra liv som gjorde att jag förtjänade att bli just hennes dotter. Hur som så är jag mitt tidigare jag evigt tacksam!
Och att hon helt plötsligt befann sig i Stockholm en vanlig vardag - nej, jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen =)

Vid lunchtid, efter att jag hade checkat av mitt sista seminarium för dom här kurserna (fyyy så skönt!!), mötte hon upp mig vid KTH. Vi skulle egentligen gå på en thaibuffé, men till våran stora besvikelse har den tydligen gått och blivit en italiensk restaurang istället.
Så vi hamnade på en mysig, gammaldags, husmanskosts-lunchis istället. Vi snackar ärtsoppe-torsdagar, falukorv och raggmunkar med fläsk. Vi båda åt veckans tips som var Wallenbergare, som faktiskt var riktigt goda =)

Jag tror inte att jag kan beskriva lyckan av att träffa henne, av att träffa min familj. Det finns liksom inte ord till det! Jag har lämnat min älskade ö och planterat ett helt hav mellan oss, och här står jag på egna ben i en helt ny stad. Jag som är van att ha dom 15 minuter bort.
Trots att jag stormtrivs kommer det alltid att skära i mitt hjärta att inte kunna ta bilen hem dom som gör mig gladast, så fort livet blir jobbigt.
Därför betyder sånna här små stunder SÅ HIMLA mycket! Och det faktum att jag har en resa bokad hem om mindre än en månad är heller inte helt fel <3

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Åh vad härligt att ni fick ses, låter som ni hade det supermysigt! <33
nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Det var verkligend et bästa <33nouw.com/matildaberlin
Angelica
Angelica,

Åh, så mysigt!!

angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Så himla underbart!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229