Här finns bästa matcha latten

Godmorgon Onsdag!
Trots strömavbrott och krångel skrev jag min träningstenta igår, så nu är det bara att vänta på att resultatet kommer. Håll alla tummarna för att jag klarade det! Jag insåg förresten igårkväll att jag är ledig idag med, vilket är en väldans tur. Men allt anatomipluggande och instudering av träningslära och biomekanik har jag halkat efter med mina vanliga studier. Så idag blir det pluggrace-deleuxe.
Det är då man verkligen längtar tillbaka till dagarna på Bali! Dagar som bestod av sol, värme, mys i poolen och en massa fantastiska smoothiebowls. Dom har jag visserligen här hemma med, men det är inte riktigt samma sak ändå.

Just det ↑ är ju något utav det mest fantastiska med att resa! Alla influenser och all inspiration man får!
Bali-resan förde med sig alla fantastiska bowls, San Francisco-resan sin cilimajs och Tokyo-resan fick mig att falla för Matcha. INGET slår en matcha latte från Starbucks i Japan. Sorry to say it, but it's true! (Även om den på Organic Cafe inte heller är särskilt dålig)
Jag såg förresten för ett tag sen att Mawl delade med sig utav lite härlig fakta som jag måste dela med er, so here goes =)

5 ROLIGA FAKTA FÖR ALLA MATCHAÄLSKARE:

1. Matcha = energi hela dagen

2. Matcha innehåller superviktiga och kraftfulla aminosyror

3. Matcha ökar ämnesomsättningen

4. Matcha är supernyttigt och innehåller en hel drös med nyttiga antioxidanter

5. Du slipper energidippen! Matcha innehåller ett speciellt koffein. Det är inte samma koffein som i energidrycker eller kaffe, där du upplever höga energinivåer och sedan en energikrasch. Koffeinet i Matcha är nämligen alkaliserande istället för sur.t Matcha sprider ut energin jämnt under hela dagen och får dig att må helt awesome!

Så mina matchaälskande vänner, goda nyheter: skål & drick på!


Gillar

Kommentarer

emmalouiseandersson
emmalouiseandersson,
vilka fina bilder! 😊
nouw.com/emmalouiseandersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Tacemumford
Tacemumford,
Omg måste prova matchalatte nuu ju! !kram
nouw.com/tacemumford
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det måste du verkligen!! SÅ gott!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229