Han tafsade och försökte dra bort min klänning

Det är inte bara vi människor som har riktiga Måndagar, haha!

Bara titta på den fantastiska naturen

Godmorgon hjärtan! Hur mår ni idag?? Själv är jag sjuuukt trött! Vi hade pick-up vid hotellet klockan 06:00 imorse för att ta oss till båten och vidare till Gili-öarna där vi ska vara ett par nätter. Det vi båda saknar här på Bali är riktiga paradisstränder, och vi har hört att det ska finnas där ute. Så håll tummarna med oss =)

Här kommer förresten Bali-tips nummer .3 (ska såklart sammanställa en guide sen när jag kommer hem) - Sacred Monkey Forrest i Ubud. Alltså WOW!!
Jag som älskar apor var i ett litet himelrike, haha! En hel skog (vi gick runt i över en timme) med fira apor överallt som var så himla chill med människor. Man kunde på riktigt gå 20 centimeter ifrån dom och dom kollade inte ens på en.
Sen är dom såklart nyfikna och vill in ens väskor, kolla i ens fickor och så vidare om dom tror att det finns mat där. Som med den lilla apan jag hade i knät som trodde att det gömde sig något i min klänning och var på väg att visa mina boobs för resten av världen, haha!! Japp, det visade sig rätt så tydligt att det var en liten dude jag hade i knät.

Man får inte mata dom med egen mat, för apornas hälsas skull. Men på flera ställen i parken kan man köpa klasar med bananer. Om man sen håller dom över axeln så klättar dom upp på en för att äta bananerna. Alltså drömmen (för mig i alla fall)!!
So yes, dit måste ni med!!!

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Haha åh, vad härligt ni verkade ha det! Sr så fint ut på bilderna <33nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste! Vi har det verkligen heeelt otroligt!! Kram <33nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Vad härligt! Söta apor också🐒💕nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? ÄLSKAR verkligen apor, hihi! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229