Hälsosam söndag

Ibland är det nästan så jag funderar på om jag inte borde bli kock, haha! Framför allt dom där stunderna när man total-improviserar och sen hamnar i foodheaven.

Jag har hört så många säga att jag ska bli nyttig på måndag! Men för mig är det inte veckans första dag utan instället den sista som gäller. Efter alla onyttigheter jag stoppar i mig under fredagen och lördagen är det som att min kropp skriker efter nyttigheter på Söndagen.
Andras ideala bakismat är en fettig pizza eller hamburgartallrik med extra räksallad. Min däremot är världens godaste kycklingsallad (utan nötter och utan lök) från Los Panchos.
Ja, jag funderar också på om jag är lika galen som The Mad Hatter, haha!

Idag var jag visserligen inte bakis men kropp skrek minst lika mycket efter att känna sig hälsosam som om jag hade varit det. Så efter ett riktigt gympass (ja ni hörde mig! Ett gympass och inte ett gruppträningspass) improviserade jag ihop en riktigt fantastisk lunch. Kyckling- och quinoasallad med sojaböner, ärtor, broccoli, gurka och vitkål toppad med egengjord Tzatziki. Mums säger jag bara!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Sååå gott! =)matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det var det verkligen! =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229