Grymt bra gympass!

Den senaste veckan är det som att mitt liv har halkat efter. Jag har inte riktigt haft tiden eller orken till att göra det där lilla extra, utan jag har mest fått go with the flow.

Så förstå vad härligt det är med helg och tid till just allt det!


Ett riktigt roligt pass på gymmet fick starta dagen. Ingen tidspress what so ever och heller ingen riktig plan. Utan jag gick dit, började med att dansa igenom Jamen och sen låta passet ta form efter hand och sug. Allt från tunga squats till handstående och spagatstretch fick jag in under tiden jag var där.


Jag förstår absolut alla som har mål med sin träning. Alla som planerar gympassen in i minsta detalj och vet exakt vad dom ska köra nör dom väl tränar.

Men jag är inte sån. Självklart vill jag känna mig färdig när jag går därifrån och med mer planering skulle det säkert vara mycket effektivare och resultera i kortare pass.

Men träning för mig ska vara roligt! Så jag älskar att gå dit helt utan någon tanke och sen göra precis vad jag känner för.

Och det var vad jag gjorde idag =)Fullkomligt älskar mina nya tights från Stronger. Finns att köpa HÄRÅteruppladdning på bästa sätt! Har ni smakar NOCCO Äpple?? Gör det! Helt klart en av mina favoriter =)


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Den är verkligen supergod! =) matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229