Gotland och kvinnlig intuition

Ibland tror jag att min Mamma är magisk! Om inte annat så har hon verkligen värdens intuition!
Hon är helt otrolig på att lyckas köpa hem saker man behöver innan man ens insett det själv. Typ som den gången jag stod med en väldigt sliten stekpanna i handen och tänkte att jag borde verkligen köpa en ny. Vad tror ni då inte att hon hade med sig när hon 10 minuter senare kom över på fika? Eller den gången hon

Idag gjorde hon det igen!
Efter att ha suttit och pluggat hela eftermiddagen bestämde jag mig för att ta en promenad. I samma stund som jag lät hjärnan vila och tankarna springa iväg insåg jag vilken brutal hemlängtan jag har.

Planen var att jag skulle åka hem nu till Påsk och då var nedräkningen rätt så enkel. 18 dagar till Vietnam, 14 dagar med semester och sen 18 dagar innan jag hade kunnat flyga hem till min älskade ö. Helt klart överkomligt!

Men så kom mina föräldrar och förstörde det. Plötsligt bokade dom in en resa för oss alla till Tallin (NEJ - jag klagar verkligen inte på det!). Så nu vet jag inte ens när jag kommer hem...
Det har gett mig brutal hemlängtan! Och då skickar min fantastiska Mamma, från absolut ingenstans, det här ↓

Hur MAGISK är hon inte??

Jag är väldigt naturvetenskapligt utav mig. Jag behöver fakta för att kunna förstå och tro på. Men när det kommer till magkänsla, kvinnlig intuition och det faktum att en Mamma bara vet, behöver jag ingen förklaring. Det är något jag tror till tusen på och alltid litar på när den visar sig!

Vad säger ni? Magkänsla, intuition - något att följa eller bara rent hokus pokus?

Gillar

Kommentarer

cmandiih
cmandiih,
Wow, så fantastiska bilder!! <3nouw.com/cmandiih
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen! <3nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Hihi mammor är alldeles för fantastiska ❤️nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Dom är ju VERKLIGEN det!! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229