Gör det jag inte vill göra

Godmorgon hjärtan!
Idag börjar vi dagen med... cellprov... Eller vi och vi, jag gör. Kan väl inte säga att jag är det minsta sugen på att göra det. Men det är en av biverkningarna av att fylla 23 - en gratis besiktning utav de nedre regionerna.
Jag missade min avsatta tid, och har skjutit upp det alldeles för länge. Så nu är det bara att ta tjuren vid hornen, bita i det sura äpplet, klä av sig och hoppa upp i stolen. Wish me luck!


För att vända den hör dagen som inte startar på topp tänker jag göra något väldigt viktigt - och dessutom uppmana dig att göra det samma.

För ett par år sedan kunde jag på riktigt inte säga tre positiva saker med mig själv när vi i en skoluppgift blev uppmande att göra det. Hör ni hur hemskt det är? Och värst av allt är att jag vet att jag inte är ensam om att vara så. Därför uppmanar jag nu dig, att tillsammans med mig, skriva ned tre fantastiska saker med dig själv!

Mina är:

1. Jag är oerhört driven! När jag vill något så gör jag ”helt enkelt” det. Inte för att det är lätt utan för att jag kämpar tills jag lyckas

2. Jag har en fantastisk kropp! En stark, frisk och hel kropp som låter mig göra allt från vardagssaker till det jag älskar i form utav träning

3. Jag är (nästan) alltid positiv! Även om jag ser mig själv som pessimist, så gör jag det alltid med ett leende, haha!

Vilka är dina?

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
hoppas de gick bra, är ju så bra att göra!lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Och ja, det är ju verkligen det ❤️nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Svar: Började samla på nyckelringar första gången jag var utomlands "på riktigt" (alltså inte Norge, Finland eller Danmark). Sedan glömde jag bort det innan jag kom på det i mitten på resan förra året haha! Jag tycker du ska börja ändå, alltid roligt med något även om det inte blir från varje plats!

Jag är sprallig, väldigt omtänksam och har (nästan) alltid ett leende på läpparna!
Kram vännen <3
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! DU ÄR SÅ GRYM!!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229