Goodmorning Brussel

Godmorgon hjärtan! Älskar verkligen känslan utav att vakna i en hotellsäng. Även om det inte är någon dyr eller superlyxig, tvärtom tror jag nog att våran säng hemma kostar betydligt mer, så är det något speciellt.
Tyvärr hade jag lite smått misslyckats med mitt reseplanerande. Note to self: Kolla alltid om det är någon specialdag i landet du ska besöka. Typ som nationaldag, vilket det var igår. ALLT var stängt! Bortsett från ett par museum/attraktioner och restauranger. Ingen shopping direkt...

Men vi hade det ändå supermysigt! Bland annat åkte vi ut till Atomium, ni vet dom där bollarna som typ representerar Bryssel, och kikade runt. Först åker man hissen högst upp, får en underbar utsikt (stort tips att alltid göra det när ni är på något nytt ställe! Så härligt att få en riktig överblick) och kan sätta sig i restaurangen i toppen av översta bollen. Sen åker man ned igen innan man med hjälp av rulltrappor och vanliga trappor tar sig genom en utställning som går genom några av de andra kloten. Så coolt!

Idag ska vi springa runt inne vid centrum lite granna och bland annat leta rätt på en bar jag läst om som har 2000 sorters öl (ni läst rätt!!!) på menyn. Helt sjukt! Och helt klart ett måste!!

Hoppas ni får en underbar lördag! Kram <3

Gillar

Kommentarer

Frida G Svensson
Frida G Svensson,
finns nog inget somrigare än en helvit outfit. Du är drop dead gorgeous!www.fridagsvensson.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu! Tusen tack fining <33nouw.com/matildaberlin
Ljuva Julia
Ljuva Julia,
Det låter så himla kul och spännande 😃 Vilken otrolig överraskning 😃ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? =)) Kram fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229