Going to NYC

Godmorgon Hjärtan! Hoppas verkligen att ni har vaknat lika glada som jag!! Glad men sjukt trött. Satt uppe tills efter midnatt med att försöka göra en back up på min mobil (vilket var ett j*kla h*vete rent ut sagt) och sen ringde det första larmet 05:15 imorse....
Men nu är vi på plats på Arlanda. Väskorna är incheckade, jag har efter stor viljekamp lyckats ta mitt Fragmin (en spruta med blodförtunnande), vi har hittat våran gate och frukosten är köpt. Så nu är det bara att vänta. Planet till Oslo lyfter om ett par timmar och därefter har vi bara en 45 minuter innan vi äntligen är påväg till New York.

Hold on! Vi är tydligen vid fel gate....


I'm back! Richard hade kollat på Oslo 9:10 och inte Oslo 9:25 hehe. Så gaten var på helt andra sidan utav terminal 5. Men nu är vi på rätt plats! Och jag får äntligen äta mina overnight oats och dricka mitt kaffe (oh how I needed that caffeine!)


Jag fick frågan om hur jag kommer göra med bloggen när jag är borta, och ni behöver inte vara oroliga - den kommer uppdateras precis som vanligt =)
Men vill ni se ännu lite mer kan ni följa mig på Insta (@matildaberlin) och kika på min story. Ska försöka vara bättre på att uppdatera den nu under resan.

Hoppas verkligen att ni får en fantastisk dag!! <3

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
HOPPAS att det blir verkligen UNDERBART där borta <3ajlimuller.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Lisa Johansson
Lisa Johansson,
Njuuut av NY! Så häftig stad som verkligen måste upplevas! Tips: Top of the Rock istället för Empire State Building (bättre utsikt och mindre köer), samt att käka på A little beet (så gott). KRAM!sporthalsa.se/bloggar/lisa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK för tipsen! Yes, vi kommer köra på top of the R istället =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229