GLOSSYBOX!

I samarbete med Glossybox

Finns det något bättre än det där smset som säger att man har ett paket att hämta? Man blir liksom varm i hela kroppen! Som jag älskar det! =) Så på vägen hem från jobbet var jag och hämtade ut årets bästa julklapp och helt klart ett riktigt julklappstips - GlossyBox. För er som har missat vad det är så är Glossybox en prenumerationstjänst där man varje månad får hem en box med fantastiska skönhetsprodukter. I år fyller dessutom Glossybox 5 år och har därför i samarbete med Kenza (hur grymt??) tagit fram en jubileumsbox som hyllar alla starka kvinnor. För det är precis vad vi tjejer är! Varenda en, lika unik och stark som en rosa diamant. Därför heter boxen The Pink Diamond Box och ser heeelt fantastisk ut! Precis lika stilren som vanligt, underbart rosa och med ett ljuvligt guldfolierat diamantmöster. Det är som en dröm för ögonen!

Psst! Beställer man senast den 12e December kommer man att hinna få den innan Julafton =) Man kan välja mellan en löpande prenumeration eller presentkort för 3, 6 eller 12 månader (klicka HÄR för att komma till sidan)
Jag, liksom många tjejer där ute, är helt värdelös på att lägga ned pengar på mig själv. Framför allt vet jag att det finns många mammor som bortprioriterar sig själva (min underbara Mamma är ett solklart exempel). Och till just oss är det här verkligen det perfekta julklappstipset! Istället för att stå och tveka framför sminkhyllan och sedan lägga tillbaka läppstiftet, rougen, mascaran eller vad som nu lockar, eftersom att pengarna kan gå till något man just då anser viktigare, får man underbara produkter hemskickade till sig. Och paketerat i världens finaste boxar är det verkligen vardagslyx och minijulafton en gång i månaden. Jag tycker i alla fall att det här är helt fantastiskt och överväger verkligen att ge en prenumeration till just min mor!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, känner lite samma sak 😉 Men samtidigt är jag oerhört dålig på att köpa något själv, så det kan ju bli perfekt 😉 Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det gäller bara att leta rätt på den där trisslotten 😉 Jag jagar den jag med 😉 matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229