Getting Redy

Hej vänner! Har ni haft en bra dag? Eller har ni en bra dag kanske jag ska fråga?
Min har varit bra och är fortfarande långt ifrån över. Jag kom nyss hem ifrån att ha fikat med fina Elin och Agnes. Är det någon som kan baka chokladkakor så är det Agnes! Kladdiga chokladkakor och PMS är en sådär combo kan jag berätta för er, haha ;)


Just nu sitter jag och letar efter lite inspiration till kvällens outfit. Jag och Richard ska ut och äta på Pinchos, och jag tror verkligen inte at ni förstår hur mycket jag har sett fram emot att dom skulle öppna. Jag är nästan lite nervös över att jag kanske har lite för höga förväntningar...
Ni läste rätt förresten. Jag sitter verkligen och letar inspiration till kvällens outfit. Vem är jag ens längre??
Nog för att jag alltid velat se bra ut, men de kläderna jag alltid valde var sådant jag kände mig bekväm i. Jag skulle ALDRIG ens komma på idén att kolla runt på bloggar och Pinterest för att komma fram till vad jag ska ha på mig. 
Agnes kommenterade det faktiskt idag på fikan och det gjorde mig så oerhört glad. Jag har vuxit så mycket som person. Jag har liksom lämnat min comfortzone och vågar utmana mig själv och andras sätt att se på mig. 
Bortsett från det faktum att jag just nu sitter och har lite småpanik över att min garderob inte innehåller någon tight svart klänning, knähöga stövlar eller det faktum att jag har alldeles för ont i mina fötter för att ha på mig klackar ikväll, så älskar jag det!
Om jag inte ska bli sönderstressad är det nog dags att börja riva i klädhögarna ;)
Kisses!

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Härligt kakfat - choklad och PMS är en riktigt bra combo 😃 Hoppas ni har haft det trevligt ikväll på Pinchos du och Richard! Det har funnits här i Norrköping under en tid, men de av mina bekanta som har varit där har inte betygsatt det särskilt högt - lite mat för mycket pengar... Har dock inte testat själv än. Kram <3 helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, beror på om du frågar magen eller figuren 😉 Kram fina matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229