Get your shit together

Oh yes! It’s been a get your shit together kind of day. Under arbetsveckorna hamnar liksom resten av livet någon helt annan stans än i fokus. Så efter nästan 10 timmars sömn var jag redo. Mail, räkningar, fakturor and so tillsammans med frukosten. Sista BodyAttack-passet (so sad) för den här sommaren och sen lite ärenden på stan.
Därefter var det verkligen dags att ta tag i projekt nya naglar. 4 veckors utväxt gör svinigt ont kan jag säga. Så check på det. Hur skönt egentligen?? Ungefär lika skönt som långduschen efteråt. Det var looong over due att tvätta håret. Men tacka gudarna för min älskade epilator! Hade det varit för den hade hårväxten inte varit att leka med, haha!
Tvätt och pack däremot, vilket egentligen var lite utav ett had to idag, får vänta tills imorn för istället drar jag ut och käkar middag på stan. Tro mig när jag säger att det med är välbehövligt. Hoppas ni får en fin kväll hjärtan!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh fina vännen, denna egentid var du så värd! ✨ Det är en så skön känsla att hoppa ur duschen och känna sig fräsch! ♥ Vilken fin outfit du bär på bilderna dessutom, vilken pangbrud!! nouw.com/lillystromqvist
tessbjork
tessbjork,
Skönt när man får saker gjorda! Och snygg är du som vanligt Matilda! 😊nouw.com/tessbjork
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229