Gårdagens utgång i Stockholm

Kavaj HÄR (på rea!!) // Matchande byxor HÄR
(Hey! Just nu får du 20% på reapriset hos NA-KD
med koden TAKEITOFF)

Som jag skrev igår så dricker jag inte allt för ofta alkohol. Bortsett från under sommaren så rör det sig kanske om en gång i månaden. (Om ens det?). Jag är liksom ingen partyprisse. Men dom gångerna jag "får en anledning" till att faktiskt göra det, blir jag alltid taggad till tusen. Typ som igår!
När en vän bjuder in till världens födelsedagsfest med hela gänget som jag vet dansar sig natten igenom, och inte bara hänger vid baren, kan man ju liksom inte tacka nej.
Tvärt om var jag verkligen hur peppad som helst!

Ät bör man - som Jenny så härligt konstaterade och bjöd in oss till före-förfesten middag. Hur mysigt som helst! Första riktiga måltiden ute för min del i år. Pizza, ett par glas vin, musik och bästa gänget = UNDERBART!


William som fyllde år hade verkligen planerat världens fest. Det började med att en del utav oss hade blivit bjudna på förfest på en bar som heter Hirschen (vill jag minnas). Så efter hänget vid Jenny tog vi oss dit, där det blev ytterligare ett glas rosé och den här väldigt skumma shotten. Jag ska erkänna att jag har ingen som helst aning om vad det var, men om det är något man ska vet om mig är det att jag aldrig tackar nej till en shot, haha!! Så ned slank den!

Därefter kom den stora överraskningen. Han hade alltså abonnerat en Partybuss (förstå alla SKAM-fantasternas extas när dom fick se denna russe-buss, haha). Helt galet!
Så i en timme körde den runt oss i Stockholm, med hög musik på, dansgolv, discobelysning och hela köret. Det var verkligen en upplevelse kan jag säga!!
Dessutom satt jag som en turist och kikade ut över hur fantastiskt vackert Stockholm är. Alltså wow!

Tillslut stannade den utanför Vida som William hade fixat så att bara dom han bjudit in (vilket ändå var över 100 pers - hur sjukt?) fick komma in första timmarna. Och där dansade vi! En väldans massa! Sjukt bra musik måste jag säga =)
Där va jag igång, haha! När dom andra sen började snacka om att dra hem övervägde jag seriöst att stanna själv. Jag var inte färdig-dansad! Men med tanke på vad som hände sist (läs HÄR) kändes det ändå säkrare att dra med dom andra.
Så efter ett MAX-stopp på vägen hem somnade jag väldigt gott i sängen =)
Tack alla inblandade för en fantastisk kväll!! <3


PSST! Inatt avslutas tävlingen om ett presentkort på 1500 kronor. Har du missat det hittar du den HÄR

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Vackra vackra du! <3 Låter som du hade en riktigt härlig kväll, vad roligt 😊 <3nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det hade jag verkligen =) Kram finaste <3nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Wow,vilken fest! <33nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? =) Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229