Fudging wednesday

Än en gång blir det så tydligt hur mycket mitt humör påverkas av vädret. Eller så är det bara så det oftast regnar på mina dåliga dagar. För idag är en dålig dag. Eller rättare sagt var en dålig dag, för kvällen tänker jag se till att den blir bra!

Jag vaknade pigg och glad när klockan ringde 6 imorse, trots gasquen igårkväll vilket innebar en och annan cider samt att jag inte kom hem förens halv 2, och jag var påg ur sängen för att åka på en föreläsning som skulle inkludera "Livets frukost". Men så inser jag att jag kommer behöva hoppa över den för att hinna i tid till mitt möte på gymmet där jag hoppas jobba. Crap!
Men, men. Jag såg verkligen fram emot mötet, så det gjorde inte jättemycket.
Så jag laddar upp och åker den timmen det tar att ta mig till mötet. I 20 minuter sitter jag och väntar innan jag ser att jag fått ett mail 3 minuter innan vi skulle träffas där hon ställer in. Crap nummer 2! Då har jag alltså missat frukosten för inget. Och dessutom chansen att plugga matte. Hela förmiddagen har varit värdelös...

Såklart lyckas jag sen gå vilse, snubbla på mina egna fötter och oförtjänt skälla på Richard i telefon. Och så regnade det - såklart!
Ingen vidare bra dag helt enkelt.

Men kvällen ska bli bra!
Så jag svek kvällens gasque för att ladda om batterierna, köra en BodyCombat-klass för att få ut lite agressioner och sen få lite struktur på mitt liv. Det här med resväskor, plastkassar, skräp och grejer i ett enda stort kaos får mig verkligen att må dåligt.
Så det + lite mysmusik och en bit mörk choklad så ska kvällen vara räddad. Eller vad tror ni??

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Tråkigt att du hade en dålig dag!! Hoppas kvällen blev bättre! amandalarsson.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fining! Det blev den <3nouw.com/matildaberlin
Jennifer
Jennifer,
Hoppas morgondagen blir bättre!thequeenie.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina du! Det hopas jag med =) kram nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229