Fri-yay


Mer lediga fredagar åt folket! Det skulle helt klart vara min slogan om jag ställde upp i något demokratiskt val någon gång ;) Skämt o sido - vilken bra dag det har varit!

Just nu är jag så vardagstrött. Ni vet så där att man bara måste komma bort från allt och det räcker egentligen inte att bara vara ledig, utan man måste komma bort. 1 månad. 30 dagar. 720 timmar (på ett ungefär). Det är vad som är kvar innan det händer och vi drar på semester. Men en ledig dag var vad som behövdes för att fylla på med nya krafter till det.

Låååång morgon i sängen, självklart en sväng till gymmet där jag höll ett corepass och dansade lite och sn iväg på stan för att möta upp en gammal vän.

Vi kom fram till något sjukt. Det var två år sedan vi träffades sist. TVÅ ÅR!!! Hur sjukt är inte det?! Och ändå kändes det som att det var typ igår vi träffades.

Passade också på att springa en runda på stan innan jag krashade hemma i soffan. Richard åkte för att kolla på hockey, så jag sitter här helt själv. Och fullkomligt njuter av det. Ibland behöver man den där egentiden att bara få vara.

Så här tänker jag ligga kvar och tjocka mig med film, lösgodis, naturgodis, läsk (och en celsius), vindruvor och glass. (Haha, det finns en viss risk att jag PMSar)

Njut av kvällen vänner! För det tänker jag göra :)
Dagens lunch från Fiket
Köpte med mig en målarbok för vuxna (man blir aldrig för stor för att färglägga!)
Är det fredag är det fredag. Middag on point!Gillar

Kommentarer

? n n i k ?
? n n i k ?,
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det är det verkligen! matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229