Fredags-twerk

När jag skulle gå hem från gymmet igår kände jag att det verkligen var en kväll att fira! Så istället för att bara lite smågodis stannade jag på ICA och köpte vindruvor, ett par ostar, lite kex och en mörk choklad (hur mycket vuxenpoäng kan man få?). Sååå himla gott! Precis som jag skrev på Instagram så räckte bara vuxenpoängen så långt. Inget vin glaset nej, utan cola. Men är det bara jag eller är det inte godare ur ett finglas?
Vad firade vi då:

1. Att jag lyckades få till ett grymt BodyJam-pass!
2. Att Richard har köpt ny dator. Kanske inte något att fira i sig, men det är ju alltid extra roligt med nya teknikprylar, hihi!
3. Om jag inte råkade kryssa i helt fel svar, så har jag klarat statistiktentan! Woop woop!! Den lyckan alltså!
Vi har inte fått något resultat än (såklart), men läraren har lagt upp svaren. Så som sagt, så länge jag inte kryssade något annat än det jag ville svara så har jag klarat det =)

Jag var på så bra humör när jag kom hem (till skillnad från Richard som var så trött att han låg utslagen på soffan) att jag pluggade in hörlurar med riktig Friday-feel-musik när jag lagade mat. Från Richards håll måste det ha sett ut som något ur en film. Ni vet som närdom dansar en sväng med moppen, men jag gjorde det med stekspaden och skärbrädan istället. Jag fick till och med sån feeling att jag gav mig på en liten twerk (Matilda don't!), men gav snabbt upp när jag råkade kika mig i spegel och såg hur hemskt det såg ut, haha! Nej, jag håller mig till mina matlage-twistar istället, hihi!

Gillar

Kommentarer

Gabriella
Gabriella ,

Mums såå gott!!

gabriellasigfridsson.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sååå gott!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229