Fredagens

Dagens humör: Glad! Det är Fredag, det är snart jul och livet är rätt så fantastiskt!

Dagens mående: Jag mår bra! Bortsett från en lite lätt stress inför uppkommande tentor så har jag en väldigt härlig balans i kroppen. En härlig blandning av vila och rörelse, nyttig mat och lite mindre nyttig mat (älskade lussebullar och chokladkola), vänner, familj och ensamtid. Ja, just nu känner jag mig i balans.

Dagens klädsel: Svarta jeans och en uppknuten ljusrosa skjorta. Den där perfekta combon mellan snyggt och bekvämt =)

Dagens panik: Jag har upptäckt att jag har räknat fel på hur många veckor det är till tentan. PANIK med versaler. Jag trodde att jag hade jul/nyår nu, en vecka efter nyår att mysa och sen en vecka att plugga innan tentorna börjar på Tisdagen därpå. Men nope. Jag har bara veckan efter nyår på mig. Så ja, panik!

Dagens to-do: Plugga! Obviously, haha! Men först började jag dagen med en supermysig rulle med Agnes och ett träningspass. Sen plugg, plugg, plugg... Helt okej pluggvy dock med Almedalen och muren utanför fönstret

Dagens träning: Snabbt och effektivt med ett GRIT Strenght-pass! Så himla skönt att verkligen vara heeeelt slut på 30 minuter!

Dagens utmaning: Var ju att sprida glädje till någon sin inte förväntade sig det, så jag betalade också kaffet för damen efter mig i kön på bibliotekets caffé. Ni skulle ha sett hennes leende! Så himla härligt!

Gillar

Kommentarer

juliaperssonn
juliaperssonn,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Ska du säga <3nouw.com/matildaberlin
emma_hjalmarsson
emma_hjalmarsson,
Kul lista! Hoppas du kan unna dig lite ledighet trots allt plugg💓nouw.com/emma_hjalmarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!! Hade faktiskt inte en tanke på plugget igår (jätteskönt) och är nu redo att ladda om =) kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229