Fredag i solosoffan

Hej Vänner!
Kvällen tillbringar jag här i solosoffan. Richard är ute med jobbet, så jag är hemma själv. Men tro absolut inte att det går någon nöd på mig. Är det fredag är det fredag ;)
Jag började än en gång morgonen med Bodybalance (07.00...), jobb på det, ett corepass på lunchen och sen fick jag sluta tidigare än planerat. Redan där är fredan en bra dag!
Vad gör man då när man faktiskt har lite tid och redan är färdigtränad? Jo, en lyckad vända på stan. En ny ring från Edblad, ett par nya jeans, lite nytt från Gymgrossiten och Lindhals nya kvargsmaker (!). Åhh vad jag är spänd på att testa dom. Men det får vänta tills frukosten imorgon. För ikväll var det ordentlig mat som lagades och jag säger bra Oh My God vad gott!
För ett tag sen beskrev jag hur jag plötsligt kan få cravings på både det ena och det andra, ofta sånt som alltid ingick i skolkosten och sånt jag sällan äter. Spenat var idag en sån sak. Plötsligt när jag stod i frysdisken på Ica fick jag syn på påsen och cravet var ett faktum. På baksidan av påsen var det en bild och recept på toast med just spenat i. Och där var kvällens middag bestämd. Bröden gjorde jag dessutom själv.
Banan- och proteinbröd, fyllda med walden farms ketchup, skinka, ost, ananas och då såklart spenat. In i toastern och sen rakt ned i magen. Nam, nam, nam!
Och nu har jag krashat här - i solosoffan. Nöjd, mätt och glad med tända ljus överallt.
DET är vad jag kallar fredag!
Allt som saknas är en bra film, har ni några tips??
Min vy just nu
Delar utav dagens shopping
Tyvärr gör bilden maten inte rättvisa, för fantastiskt gott var det!
Och så var det ju fredag

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229