FÖRLÅT!

Hej alla finingar!
 
Jag måste bara få säga FÖRLÅT! Förlåt för att jag bara klagat på mitt huvud är mos, för att jag inte skrivit något roligt på sistone och att min uppdatering varit lite sådär. Just nu händer det dock inget roligt i mitt liv. Eller inget som är roligt för er att läsa om. Mina dagar är fyllda med så mycket information att jag inte får någon tid över. Men jag tror inte att ni är intresserade av att läsa om RESK, NISSE, SARA eller RAMBO (en bråkdel av alla system jag håller på att lära mig). Vist har dom roliga namn förresten??
En liten rolig anekdot: Första dagen fick höra en av mina kollegor säga att "kunden var med i RAMBO". Men nej, det var inte filmen han pratade om utan det betydde bara att hans pengar hade hamnat på fel ställe. Vilken besvikelse det var när jag insåg det, haha! Inte alls lika coolt
 
Jag lovar att det snart ska bli skärpning på mig!
Mer variation, inget klagande, bättre bilder och roligare saker att läsa om. Är det något ni vill att jag ska skriva om? Lika myket som jag älskar att inspirera kan jag också behöva inspirationen.
Men snart åker jag ju på semester så då blir det förhoppningsvis lite roligare bilder och en massa fint att skriva om.
 
Jag vill bara säga TACK för att ni står ut med mig! Även i dessa lite tråkigare perioder!
All kärlek till er!

Gillar

Kommentarer

Janina Englund
Janina Englund,
Började just läsa din blogg och den är så fin 😊janinaenglund.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhhh, tusen tack fina du! Kram <3matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229