För en positivare syn på livet

De senaste dagarna har jag fått höra att jag är rätt så bra på att se saker och ting från den ljusa sidan. Först trodde jag bara att det var något jag "råkat" Framhäva här på bloggen, men så insåg jag att Ja, det stämmer nog faktiskt. Jag brukar, som ni kanske vet vid det här lagget, beskriva mig själv som en positiv pessimist. Jag har väldigt lätt för att se problem och nackdelar, och kan behöva en del övertalning om hur bra något är. Däremot säger jag alltid emot med ett leende på läpparna, haha!
Jag förstår verkligen inte hur en människa kan orka vara konstant negativ. Jag har träffat på x antal i mina dagar, och kan inte förstå hur dom klarar av att aldrig skratta åt det livet för med sig. Och på riktigt - hur mycket energi suger det inte ur en??
Så därför försöker jag alltid vända på allt, oavsett vad det är!

I Fredagskväll, förra veckan, glömde jag (som ni kanske vet) min plånbok på bussen. Först i Tisdags fick jag veta att dom hade hittat den, och idag fick jag tillbaka den (woop woop woop! ALLT var kvar. Kan ni förstå hur underbart det är??).

Men dagarna innan var inte jätteroliga. Som ni kan förstå är livet utan plånbok inge vidare... Men istället för att gå runt med total panik och hänga läpp över situationen, valde jag att se det positiva i det. Så positivt det nu kan vara att va utan sin plånbok, haha!

Exempelvis har dom här dagarna gett mig:

Riktigt bra träningspass!
Att slå ur sig all frustration utav mitt egna dumma misstag på lördagsmorgonens BodyCombat satt riktigt fint kan jag säga

Att jag fått sett delar av Stockholm jag inte gjort annars!
Med tanke på att jag inte har haft något SL-kort så har jag fått köpa enkelresor á 30 kronor. Det betyder att jag varje dag har betalat 30 kronor för att åka in till skolan och sen 30 kronor för att åka hem. Inte en chans att jag då också tänkte betala 30 kronor för att ta mig från skolan till gymmet. Därför har jag nu i flera dagar promenerat mellan KTH och Hötorget

Vardagsmotion!
Ja, som sagt. Promenaderna mellan KTH och Hötorget har ökat mina dagliga steg med åtminstone 6000 stycken

Minskade småköp
Mitt konto har tackat mig för dom här dagarna, haha! Jag har självklart gått runt med kontanter, men det har gjort det så mycket krångligare att göra dom där löjliga småköpen som man annars inte tänker på mycket på. Ni vet, blippa kortet här för en kaffe, där för något att äta och inne på HM för att man snabbt sprang på en bra deal. Många bäckar små. Men inte den senaste veckan

Så det jag vill skicka med er ikväll är att ni kanske, nästa gång ni stöter på något negativt, lyckas vända på vardagen och försöka hitta något positivt i det hela. För vet ni vad? Livet är mycket roligare när man är glad =)

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Älskar skalet alltså, dröm att ha ett julskal😍 vart kommer det ifrån?nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Visst är det fantastiskt? Jag köpte faktiskt det på wish för ett tag sen =) KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Ett så otroligt sött mobilskal (och söta bilder på dig)!
Tack för att du delar med dig i bild och text.

Svar: Tack för din fina kommentar! Mer om hur jag har haft det hemma på Västkusten finnas att läsa om inom kort.

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229