F*n, jag är inge bra

Idag har varit en väldigt produktiv oproduktiv dag. Det känns som att jag inte har gjort något ordentligt men samtidigt har jag hunnit med en massa när jag tänker på det. Första gången jag vaknade imorse var klockan 03:57. Det var med en väldigt välbekant och tung känsla, och så fort jag kom till badrummet nu de jag konstatera det - ögonen är svullna igen, och den här gången hade det spridit säg ännu mera. Jag smorde på ett alldeles för tjockt lager kortisonsalva, gick och la mig igen, grät en stund (löjligt, jag vet. Men det gjorde så ont och jag kände mig så fruktansvärt ful igen...), kom på att jag kunde ringa 1177 som rekommenderade mig att ringa vårdcentralen när dom öppnade vid halv 7. Så efter den mysfrullen jag skrev om imorse så var det precis vad jag gjorde och tack och lov fick jag en tid. Domen? Ögonlockseksem. Aldrig hört talats om och finns nästan inget när man googlar på det, men nu har jag fått en ny salva så låt oss hålla tummarna för att det hjälper!!

Utöver det har jag:

- Bakat (lagat? Gjort?) hemgjord granola
- Begärt ut min skatteåterbäring. Lång historia kort så lyckades jag krångla till det hela lite och har därför inte fått ut mina pengar än. Men nu så, nu är dom påväg (yay!).
- Varit och ätit avslutningslunch för min fantastiska lillasyster som gick ut 9an med straight A förut om ett ynka C. Hör ni hur sjukt grym hon är??
- Ätit så mycket glass att jag bokstavligt talat var nära att spy. Om det var värt det? hell yes!
- Fått redan på att jag är godkänd på arbetet jag skrev inom Husbyggnadsteknik. Något utav en chock faktiskt. Har aldrig gjort ett projekt så pass dåligt och skämdes ärligt när jag lämnade in det. Så att jag slapp undan kompletteringar var verkligen helt otroligt!
- Varit på gymmet och dansat Sh'bam följt utav ett härligt CX-pass.

Så det måste väl vara godkänt för en dag som denna? Vad jag bara känner att jag måste göra är att få någon slags struktur på allt. Dom här dagarna har varit något mellanting för jag har varken gjort något ordentligt eller känt att jag inte har gjort något alls. Kan ni förstå lite vad jag menar? Och någon powernap i solen har det inte varit tal om med tanke på att det ha spöregnat hela dagen... F*n, jag är verkligen inge bra på det här med att slappna av. Hur gör man? Alla bra tips emot tages gladeligen, haha!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Unerbara Matilda-vännen! <3 Förstår dig att det blir svårt att slappna av i allting, speciellt när ögonen spökar och lever jävel med dig! Jag håller alla tummar jag kan för att det ska bli bra nu med den nya salvan! Så mycket du har hunnit med trots allt men känslan du bär är verkligen inte rolig och det känns ofta inte så mycket bättre hur mycket mer man än gör.. <3 Glassen och jordgubbarna ser i vilket fall drömlikt ut, önskar jag hade kunnat sitta och göra dig sällskap i sommardagen och bara prata ut om allting! Stor kram vännen och så otroligt skönt att du fick godkänt på uppgiften - DU ÄR SÅ GRYM! <3<3nouw.com/lillystromqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Finaste hjärtat!! Som jag önskar att du också var här! Tänk vilken drömdate det hade varit, hihi! ALLA världens pussar och kramar till dig min stjärna <3nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Dessa ögon 👀 Hoppas smörjan funkar!
Men bra jobbat! 👏❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229