Flyttat hem

Äntligen har jag packat upp mitt fina marmorbord (hur länge har jag suktat över det??), visst är det fint?? Nu är det enda som saknas en ny matta. Jag vill ha en vit/ljusgrå en, men Richard säger nej med det argumentet att jag hela tiden spiller... Får se hur jag ska övertala honom ;)


För första gången sen i Februari, när vi började riva badrum och kök, bor vi hemma i en fungerande lägenhet - vår lägenhet. Förstår ni hur underbart det är?? Det faktum att jag igår vaknade i våran säng, åt frukost i vårat kök, gick och handlade efter att ha tränat för att komma hem och ta en dusch i våran dusch, laga mat i vårat kök och sen sjunka ned i våran soffa är för mig heeelt magiskt!
För första gången på nästan ett halvår (hör ni hur långt det är?) har vi en vanlig vardag igen. En vardag i en 1000 gånger snyggare lägenhet!

Jag har ju faktiskt inte visat några bilder på resultatet än, så här kommer det =)


Badrummet

Väldigt ljust, väldigt cleant, väldigt fräscht!
Det som idag är duschen (den mosaikade hörnan) var tidigare en klädkammare. Men eftersom att badrummet i sig var så litet valde vi att slå ut väggen mellan dom, bygga igen dörren ut i hallen och göra hela till dusch istället. Så Himla Bra


Hallen

Eftersom att vi tog bort klädkammaren behövdes det mer utrymme till förvaring, så vi platsbyggde en garderob med skjutdörrar mittemot toan


Köket

Helrenoverat från topp till tå! Vi snackar nytt golv, nyfixadeväggar, taket sänkt för att sätta spottar - ja rubbet! Än en gång, verkligen så himla nöjd! Som ni kanske ser saknas det fortfarande golvsocklar, så det ska vi fixa. Likaså ska det fixas med tavellist på väggen, knivställ skall sättas upp med mera. Men just nu bryr vi oss inte, för det funkar!
Köket kommer från Bomankök (Bli mera) och vi rekommenderar dom till 100%!


Vad tycker ni?
Vi är i alla fall barnsligt nöjda och fruktansvärt bittra över att den kanske ska säljas. Få se hur det blir på Torsdag när högskolebeskeden kommer ut (sååå nervös!)

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men åh så snyggt och så härligt att äntligen kunna bo hemma igen! 😊
idanilssonphoto.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jamen verkligen!! <3
nouw.com/matildaberlin
Melan
Melan,
Åååh så fin ni har det!!
nouw.com/melan
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du!!
nouw.com/matildaberlin
Carolina,
Ja, det är verkligen en underbar känsla! Vad härligt och vad fint ni bor 😃
Sv; javisst 😃
knaset.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Heeelt magiskt!!
nouw.com/matildaberlin
Erika,
Åh så fint det blivit 😊
icanpikan.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste!! Kram
nouw.com/matildaberlin
SimoneJennie
SimoneJennie,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Pauline,
vad härligt! och hjäääälp vad fint!
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fining!!
nouw.com/matildaberlin
Marie,
Va fint! Vilket jobb ni måste ha gjort!
maarrre.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina du!! Ja, det har varit en hel del jobb...
nouw.com/matildaberlin
ExklusivaMoi,
Blev ju riktigt snyggt =D... gillar skarpt ert köksgolv!! Har inte riktigt varit den person som tycker att marmobord är WOW precis men din var riktigt fin fin *tummar upp* Förstår din lycka över den. Kändes konstigt och liiite oroligt med "...fruktansvärt bittra över att den kanske ska behöva säljas" =((... nu när ni har fått allting klart och blivit nöjda!!
ExklusivaMoi.blogg.se
Matilda Berlin,
Tusen tack sötaste du! Vad glad jag blir <3 Men eller hur... Så himla surt! Kram
matildaberlin.se
Emmaskott
Emmaskott,
Wow så snyggt!! Letar så mycket inspiration till min kommande lägenhet, och nu vet jag vart jag ska kika in, din blogg ger så många idéer!❤️
nouw.com/emmaskott

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin