Flash back!

I samarbete med Swecamp

Ni vet den där plötsliga känslan av en flash back? Inte bara av när tanken slår till utan man liksom översköljs inifrån och ut?
Jag hade just en sån igår.

Det var egentligen inget speciellt som utlöste det, tvärtom var det en helt vanlig vardagshändelse. Jag stod nere i hallen och mamma skrek ned från övervåningen för att se om jag hade med mig bilnyckeln, och en millisekund senare så var det inte April 2017 utan Juni 2016.

Det var när jag lånade deras Land Rover för att kidnappa Richard ut på en övernattning i bakluckan.

Bortsett från att vi sov skitdåligt och det faktum att vi kom dit efter elva och behövde åka tjugo i sex morgonen efter för att hinna till jobben, var det jättemysigt! Att somna till ljudet av syrsor och vågorna slå in mot strande, och att sen vakna till fågelkvitter och soluppgången över horisonten var verkligen magiskt!

>Jag är egentligen inte så mycket utav en tältare, utan trivs mycket bättre på ett hotellrum med en riktigt toalett, men med tanke på hur mysigt vi egentligen hade det kanske man ska ta och kidnappa med honom på en riktig camping i sommar. Det finns ju faktiskt så många fina campingplatser i Sverige =)

Hur är det med er?? Är ni campare eller bekväma hotellmänniskor som mig? Haha!

Gillar

Kommentarer

carolines
carolines,
Åh vilka härliga bilder!! nouw.com/carolineanette
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack finaste du!matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229