Fiskar utan personal space

Något som är helt fantastiskt här nere är att man hinner med så mycket!
Igår började vi dagen med hotellfrukost innan vi hyrde en egen long tail-båt och gav oss ut på äventyr. Vi hade en jättehärlig chaufför som körde oss till flera olika snorklingspunkter, magiska strander, förbi grottor och mysiga bukter där vi kunde hoppa rakt ned från båten.
Framför allt var det Ösa som fick sig en riktig upplevelse, haha! När vi var på ett ställe och just hoppade av båten dök han i. När Richard sen skulle följa efter blev han ombedd att vänta för att chauffören sa att han skulle vända båten. Plötsligt är vi 50 meter ifrån stackars Ösa och in i bukten kommer hur många speed boats som helst, kör runt honom, några skriker något på Thai och sen lika snabbt som det började slutade det igen. Allt blev stilla och lugnt och han kunde simma bort till oss. Väldigt oklart vad som hände måste jag säga!
Och bäst av allt? När vi var klara och åkte tillbaka var det bara lunchdags vilket betydde att vi hade flera timmar vid poolen innan det var dags att checka ut och ta båten tillbaka till Ao Nang för våran sista kväll med Ösa och Johanna innan dom påbörjar resan hem.
Tycker så synd om dom som bara har en dag kvar (trots att dom varit här i snart 4 veckor, haha) och är såå glad att vi har mer än halva semestern kvar =)
Här har ni fiskarna som inte vet vad personal space är... Fyy vilken fanik jag hade! Jag kom verkligen inte upp ur vattnet. Efter flera minuter av olika försök fick jag till sist stoppa huvudet över vattnet och plaska och sparka mig fram till stegen. Jag tror att jag knockade 3 eller 4 stackare på vägen, hehe

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Heeeelt underbart! ❤matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nämen åhh! Är det tigertemplet du tänker på? För i sånna fall ska vi dit idag =) kram <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229