Feeling the sunset

I samarbete med NA-KD

Länk till min fantastiska Klänning

Även om jag har klagat lite på att hotellet ligger en bit utanför, så kan jag verkligen inte klaga på närheten till stranden (även om det kanske inte är världens vackraste strand, but still).
Bara man lyckas ta sig över den stora vägen utanför hotellet, vilket är lite utav ett projekt då vi enbart sett ett enda övergångsställe på över de 5 km vi gått längs med vägen, så är det kanske 150-200 meter längs en grusväg så är man där

Så igårkväll bestämde vi oss för att gå ned och kika på solnedgången. Hur underskattat är inte det egentligen? Att bara sätta sig på stranden, lyssna på vågorna, lyssna på personerna, känna sandkornen mellan tårna och se solen långsamt närma sig horisonten? Magiskt!

Vi konstaterade dock att hur vackert det än var, så slår det banne mig inte solnedgångarna hemma på Gotland. Dom om några är magiska! Snälla påminn mig att jag ska tillbringa betydligt fler kvällar på sittandes på strandpromenaden och bara njuta utav livet och den magiska vyn - för tro mig, den är magisk!

Jag konstaterade också hur mycket jag älskar midiklänningar! Innan har jag varit lite utav att det ska vara det ena eller det andra. Långt ala maxi, eller kort ala ... kort (?). Men det här kan nog vara något utav den perfekt längden! Man behöver aldrig vara rädd för att flasha något men samtidigt är det svalar och mer rörlighet än i en ankellång en.
Och framför allt konstaterade jag att jag ÄLSKAR min nya klänning! Alltså hur fin är den inte??

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Åh så vackra bilder! Så man längtar till sommaren nu, njuut!nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK sötnos <3nouw.com/matildaberlin
moasiim
moasiim,
Wow vilken fantastisk känsla i fotona! nouw.com/moasiim
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229