Favo-poddar

Nu vet jag att jag är årtioenden efter, men jag har precis börjat lyssna på poddar. Och åh som jag älskar det!
Tidigare lyssnade jag alltid på musik, vad jag än gjorde. Men nu lyssnar jag istället på mina favoritpoddar. Det är nästan som att ha lite kompisar uppe i huvudet haha (och nej, jag är inte galen ).
Josefin och Vanja - Var den första podden jag faktiskt fastnade för. Två helt underbara brudar som inte gör något annat än att få en på pepphumör. Heeelt fantastiskt!
Ofiltrerat - En pod där PT-Fia intervjuar andra bloggare, och det är verkligen så intressant! Hon börjar alltid med att be gästen svara på: Berätta om din vardag.
Hur är det att vara bloggare och offentlig, hur är deras vardag, hur påverkas dom utav kändisskapet och är bloggvärlden så som den visas för offentligheten? Sååå intressant att lyssna på!
Veckans Bläcka - Väldigt mycket i samma stil som Josefin och Vanjas pod, men det underbara med detta är att Karin och Jennie bor i LA och har blivit så amerikaniserade. Det är en helt annan kultur och man märker också hur saker dom tycker är självklara (på det sätt som det är för många amerikaner) är helt oförståeligt för mig som riktig svenne. Såå mysiga och underbara!
Mathilda och Andrea blogpod - Än en gång två peppiga tjejer som bara sprider glädje (hehe, finns det möjligtvis ett mönster för vilka poddar jag gillar att lyssna på? ). Skillnaden här är däremot att dom är i min ålder, ett år yngre faktiskt. Så deras vardag och vardagsproblem är betydligt mer lika mina och jag kan helt klart och väldigt ofta relatera till deras poddarDet mest intressanta är dock att jag älskar att lyssna på bloggare som poddar, men jag fastnar inte alls för deras blogger när jag är inne och läser. Jag har såklart varit inne på alla ovannämndas bloggar, men det var en eller två gånger. Inte mer. Jag fastnade inte alls för dom.
På samma sätt som jag inte brukar tycka om mina favoritbloggares vloggar.
Hur är det med er? Lyssnar ni på poddar? Vilka? Och gillar ni samma person i olika medier eller är ni som jag och håller er till en del?

Gillar

Kommentarer

Josephine Stiles
Josephine Stiles,
Har också börjat fastna för poddar! Gillade det inte förut men nu så gillar jag det mer och mer 😊stiles.devote.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag var precis likadan, o tycker verkligen att det är jättemysigt nu =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229