☆ F R I D A Y ☆

I samarbete med Sudio

Godmorgon finingar!! Äntligen är det F R E D A G! Woop woop woop!
Ni hör på vilket underbart humör jag är va? Egentligen vet jag inte varför, för den här veckan har gått otroligt fort och med tanke på att vi precis påbörjat dom nya kurserna har jag heller inte haft något plugg som ligger och nöter i bakhuvudet. Tvärtom så har jag känt mig fri. Men Fredag är alltid Fredag, och är oerhört lycklig!

Trots det tänker jag faktiskt försöka vara duktig! Jag skäms lite över att säga det, men jag har aldrig under min tid på KTH läst en enda sida ur kurslitteraturen i förväg. Knappt ens alls... Hehe. Jag har bläddrat bland sidorna när jag känt att jag behövt det, men annars förlitat mig helt på föreläsningar och min styrka i att tentaplugga. No good!
Visserligen funkar det oftast, men det innebär 2 veckor utav total stress och inget annat än just plugg.

Det vill jag ändra på. I alla fall försöka.
Så idag ska jag, trots att jag är ledig, hugga tag i boken med den längsta titeln ever: Väsentliga regler kring markanvändning – En introduktion till miljöbalken, kulturmiljölagen, väglagen, anläggningslagen, lagen om allmänna vattentjänster och hur de samverkar med plan- och bygglagen.
Hahaha! Har ni någonsin hört något liknande??

Men jag tänker då inte åka iväg till något kallt tråkigt bibliotek. Nej, jag tänker krya upp här hemma i soffan, med tända ljus och den där stora koppen kaffe, plugga in världens bästa lurar från Sudio, klicka igång en mysig höstlista och helt enkelt försvinna in i en annan värld. Hur underbart???

Det ↑ är ett utav mina bästa pluggtips - ett par bra lurar man kan stänga in sig med. Som jag skrev under tentaperioden för ett par veckor sen, så var jag väldigt noggrann med att ta mig hemifrån. Att sitta hemma skulle medföra fokus på en miljon andra saker (till och med att städa toan - alla studenter kan relatera, haha!), medan att vara någon annan stans medför 100% fokus på plugget - så länge inget annat snor det. Och att stänga in sig med musik är helt klart det bästa!

Jag har fått äran att dela med mig av en rabattkod på hela 15% hos Sudio Sverige. Hur grymt??
Så kika in på deras hemsida, lägg ett par fantastiska lurar i korgen (mina hörlurar heter Nivå och är FANTASTISKA), skriv in koden matildaberlin15 och vänta sen otåligt på att dom ska trilla ned i brevlådan! =)

Och glöm såklart inte att ha en underbar Fredag nu <3

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
älskar monstera 😃lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag med!! Så fina <3nouw.com/matildaberlin
ellenilsson
ellenilsson,
Härliga bilder 😍nouw.com/ellenilsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229