F-ing Bajs-dag

Jag vet att jag ofta skriver om hur underbart allt är, hur fantastiskt jag haft det eller hur magiskt något varit. Jag vet att det finns dom som stör sig på det. Dom som tror att jag bara överdriver.
Men sanningen är den att jag väljer att se livet till det positiva. Som sagt - jag benämner mig själv som en positiv pessimist. Jag försöker alltid att njuta utav det vackra och se the silver lineing i det fula.

Men så kommer det dagar som inte ens jag kan vända. Dagar som idag...

Det första jag möttes utav när jag vaknade imorse var ett sms från Richard där han skrev att hans Farmor gått bort. Så himla sorgligt, men kämpen blev över 90 år och har varit väldigt pigg och glad, så det kanske var dags?
Efter det bestämde jag mig för stanna hemma från första föreläsningen och enbart ta mig in till den andra

Precis innan jag skulle dra vägrade min kaffetermos att ge vika, utan hade hamnat i något baksug med vakuumet. Jaja, jag köper en kaffe på 7eleven tänkte jag. Gick ut i trapphuset, låste dörren och skuttade ned för trappan. Sen tog det stopp, för ytterdörren hade frusit fast... Efter mycket knuffande fram och tillbaka gav den vika och jag kom ut bara för att inse att idag var helt fel dag att ha på sig jeans med hål på knäna. Fy i h*lvete vad kallt det var!

Eftersom att jag för en gång skull faktiskt var ute i god tid bestämde jag mig för att åka bussen hela vägen in till KTH istället för att hoppa av vid Mörby för att ta tuben. Should not have done that. I 25 minuter satt vi fast, alltså heeelt stilla, mellan Danderyd och Friscati. Jag gick hemifrån 20 minuter tidigare än vanligt, ändå kom jag fram sent så inget kaffe blev det.

I samma sekund jag skamset öppnade dörren till föreläsningssalen insåg jag att F*CK det här var den föreläsningen jag förra veckan bestämde mig för att inte gå på eftersom att den inte gav mig någonting. Jag har alltså åkt över en timme för att inse att jag bara vill gå därifrån... Vilket jag också gjorde efter första timmen

Istället satt jag och Sofia och pluggade ett bra tag, så något bra fick jag ju till i alla fall. Men under tiden känner jag bara hur huvudvärken smyger sig på och hur jag börjar frysa som tusan. F*CK igen! Jag får verkligen inte bli sjuk inför helgen!
Thank the Lord så var det 1. svinkallt i biblan (efter att ha kikat runt satt typ alla med dunjackorna på sig) och 2. koffeinbrist.

En NOCCO och en matlåda senare var jag på gymmet och körde igenom Combaten som bara börjar sitta bättre och bättre. Woop woop!

Så där har ni det, ni som tvivlar. Även jag har riktiga BAJS-dagar! Skillnaden mot alla världens surkärringar är att jag gör allt för att vända på dom. Så nu tänker jag ta en låååång dusch, laga tacos, pussa lite (mycket) på Richard och tänka lite extra på allt och alla jag älskar. För man vet tyvärr aldrig när det är över <3

Gillar

Kommentarer

mathiildaeklund
mathiildaeklund,
❤️❤️❤️nouw.com/mathiildaeklund
Matildaberlin
Matildaberlin,
elinoreriksson
elinoreriksson,
Vad grym du är! Som inte ger upp på dagar utan verkligen försöker göra den bättre hela tiden! 😊 Jag skulle nog behöva låna lite av det från dig! Kram på dig 😊<3nouw.com/elinoreriksson
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN TACK finaste du <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229