Existensiell kris och fulgråt

Det var det där med existensiell ångest. Vem är jag? Vad gör jag? Vem vill jag vara?
Ett samtal från ingenstans kan på en sekund vända hela ens värld upp och ned. Plötsligt inser man att man kanske inte alls är den personen man varken tror att man är, och framför allt inte den man vill vara. Just det var jag igår.

Jag kommer inte att gå in på det något djupare, men insikten landade i att jag varken har bettet mig rätt mot personer i min närhet eller att jag ens är nära att vara där jag trodde att jag var. Helt ärligt - väldigt knäckande.

Efter att ha brutit ihop totalt (vi snackar fulgråt och total-hulkandes på köksgolvet i cirka 1,5 timme....) reddes det värsta ut och jag kunde landa med viss ro i kroppen. Och tack och lov hade jag en middag inbokad med världens bästa Age-lito, så kvällen slutade ändå på topp.
Äntligen är både hon och jag på ön. Och vet ni vad det bästa är? Vi båda ska vara här HELA sommaren. Hur underbart?? Att få prata ut med henne var verkligen precis vad jag behövde. Vi konstaterade rätt så snabbt att på grund utav det totala tenta-kaoset vi haft på varsitt håll så var det nu rätt så exakt en månad sen vi hördes. Utan tvekan det värsta med att ha sin bästis på annan ort. Men men, nu är vi återförenade.

(Hahaha, vad klyschigt och smålöjligt det här plötsligt blev. But you get it)

Vi var sugna på att testa något ställe vi inte gått på innan, för som Gotlänning hamnar man typ alltid på samma. Dvs Creppan, Surfan, Yoda, Ching&Chong, Fiket and so on. När vi såg att Köpmannen hade ett 2-rätterserbjudande med Toast skagen till förrätt och antingen plankstek eller lax till varmrätt kände vi Varför inte?

Jag önskar att jag kunde rekommendera det, men nja. Inte för att det inte var gott, men Visby har en hel del bättre att bjuda på. Men med rätt sällskap spelar det ju dock inte så stor roll, hihi!

Kan vi bara ta en stund för 1. den MAGISKA solnedgången vi fick se när vi gick genom Nordergravar, och 2. hur snyggt jag och Agnes (helt ovetandes) hade matchat kläder igår. Man kan ju nästan tro att vi är bästa vänner, haha!

Det känns som att jag har droppat väldigt många utmaningar, mål och punkter på er på sistone. Nästan så att man inte kan hålla koll på dom. Men för mig är det här ett sett att utvecklas, att sträva framåt och bli den bästa versionen utav mig själv. Självklart behöver man också någonstans vara nöjd, landa och inser hur lyckligt man faktiskt lever. Men jag är inte riktigt där än. Så därför kommer här 3 mål jag har den här sommaren. 3 punkter för att bli den bästa versionen utav mig själv.

1. Jag ska göra allt för att lyckas behandla de ovan nämnda felbehandlade personerna rätt.
2. Jag ska gå ut och äta oftare.
3. Jag ska värdera mina vänskapsrelationer och se till att skaffa nya vänner.

Familj, mat och vänner. Helt klart 3 rätt så bra punkter att fokusera på, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Men åh! Så skönt att du iallafall fick ett bra slut på dagen efter den starten! Underbara bilder!nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men altlså ja! Och tack fina <3nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Åh hjärtat. Ibland behöver man verkligen få må dåligt för att sedan veta när man faktiskt mår bra! Du är så fantastisk på alla sätt och tiden läker alla sår. Glöm inte det. Njut utav sommaren, din familj, din ö så ses du och jag här hemma hos mig i augusti. Saknar dig <3nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK finaste du! Och jaaaa! Då ska jag äntligen få min Emelie.kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229