Ever ending torsdag

Nej ni vänner! Nu checkar den här svettpellen ut från vardagsveckan! 4 timmars arbete inkluderat ett corepass kan jag nog överleva imorgon ;)
Att avsluta torsdagar med zumba och CX kan ju vara den bästa combon som finns! Man får gå hem sådär dansglad men ändå känna sig slut och stark i kroppen. Herre vad jobbig CXn var ikväll förresten! Inte så att man känner sig svag och orkeslös utan mer som att allt tog lite extra mycket idag. Sååå skönt! Kanske inte just då när man står på scenen framför 30 personer och ska hålla masken, men nu efteråt. 
Trött i magen, trött i benen och trätt i armarna!
Och det bästa med allt är att jag får komma hem till Richards spenat- och ädelost pasta! Tydligen är det ett familjerecept dom alltid brukar laga. Där snackar vi bra återhämtningsmåltid och torsdagsavslut!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jätte, jättegott! Kan kanske komma upp ett recept snart om jag lyckas lura ur honom det 😉matildaberlin.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nej, jag är inte PT. Däremot är jag licencierad BodyJam-, CX, och zumbainstruktör, och däröver håller jag bland annat core på boll, Bur och 360 (stationsträning), danspass och lite annat 😊 På gymnasiet gick jag NV inriktning naturvetenskap 😊matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229